NoardWester
Image default
Aanbiedingen

Kunstgras en huisdieren: een gouden combinatie

Kunstgras is de afgelopen jaren in populariteit alsmaar toegenomen. De kans is groot dat u het zelf ook in tal van tuinen, balkons en dakterrassen bent tegengekomen. Kunstgras is tegenwoordig haast niet meer van echt gras te onderscheiden en vergt nauwelijks onderhoud. Voor de beste kwaliteit en het breedste assortiment gaat u naar Kunstgrasgigant. Binnen Nederland is dit de enige aanbieder van TüV-gecertificeerde kunstgrassen, oftewel kunstgrassen die over een veiligheidscertificaat van het onafhankelijke onderzoeksinstituut TüV beschikken. Veel huisdierenbezitters twijfelen of kunstgras kopen een goed idee is. U hoeft zich daar echter geen zorgen over te maken. Het zachte, comfortabele nepgras voelt voor huisdieren heerlijk aan.

Uw trouwe viervoeter is gek op kunstgras

Vooral hondenbaasjes twijfelen vaak over de aanschaf van kunstgras. Ze zijn voornamelijk bang dat Brutus of Fifi in het gras gaan graven. Echter voelen honden zich daartoe niet aangetrokken. Zelfs als ze het proberen, geven ze het daarna al gauw op. Ook wat veiligheid betreft is er geen enkel probleem. Honden vinden deze bodembedekking comfortabel en zullen zich niet in het eten ervan interesseren. Besluit u kunstgras te kopen? Dan heeft dit voor u als hondenbezitter zelf ook nog eens een groot voordeel: uw hond wordt een stuk minder vies en ook bij nat weer hoeft u uw hond niet van het gras af te houden.

De ruimste keuze voor u en uw huisdier

Het kopen van kunstgras is overigens ook een prima zet voor alle baasjes die een ander dier dan een hond of kat hebben. Ook konijnen en andere knaagdieren kunnen zich prima op het kunstgras voortbewegen. Natuurlijk houdt u wel in de gaten of uw huisdier niet aan het gras knaagt. Voor het meest uitgebreide aanbod aan kunstgrassen binnen Nederland kunt u altijd bij een specialist zoals Kunstgrasgigant terecht. Deze specialist heeft maar liefst twaalf showrooms, waarin u wel tientallen soorten van dichtbij kunt bekijken. Ook op hun website vindt u een helder overzicht.

https://www.kunstgrasgigant.nl/