NoardWester
Image default
Aanbiedingen

Wespen verjagen – Hoe pak ik een Wespenplaag aan?

Ondervindt u overlast van wespen en kunt u stellen dat het om een wespenplaag gaat? Dan wordt het hoogtijd dat u daar wat aan gaat doen. Er zijn diverse mogelijkheden en middelen die u een helpende hand bieden en een wespenplaag kunnen verhelpen. Wespen rondom u huis, op terrassen, keukens en noem maar op is een ware nachtmerrie. Het feit dat deze zwart met gele beestjes pijnlijk kunnen prikken is daar één van. Niets zo eng als een agressieve wesp die je ten eerste niet zomaar weg kunt slaan en ten tweede lastig te verwijderen zijn. Hieronder geef ik een aantal oplossingen om wespen te verjagen en wespenoverlast te verhelpen.

Wespen verjagen

Een simpele en goedkope methode om wespen te verjagen is als volgt: pak een oud bakje en doe hier iets zoets in zoals water met suiker, honing, cola of iets anders. En zet deze een aantal meter verderop neer. Let op: het is niet de bedoeling dat er meer wespen aan getrokken worden. Daarom is het verstandig om goed in de gaten te houden of de wespenplaag verminderd of juist toeneemt. In het geval van het laatste, dan is er vaak sprake van een wespennest dat ergens dichtbij hangt. Dit hoef niet in de buurt van u tuin of huis te zijn. Een andere oplossing is een Wespenvangers. Wespenvangers trekken de wespen zowel aan als dat het ze uitgeschakeld.

 Wil je Wespen bestrijden indien je er niet echt last van hebt dan bied antivliegenshop een goedkoop alternatief.

Verschil in Wespenvangers:

U kunt ervan uitgaan dat alle wespenvangers voldoen aan het vangen van wespen. Vaak zit er verschil in design. De één ziet er discreter uit, werkt niet met spanningsboog en is bijvoorbeeld zeer geschikt voor op plaatsten waar mensen komen. Denk aan restaurants, terrassen, barren, ijssalons, snackbarren en noem maar op. De wespenvangers met spanningsboog zijn vaak geschikt voor grote ruimten. Denk aan stallen, hokken, garages, opslagruimten enz. De wespenvangers met spanningsboog kunt u beter niet gebruikten op plaatsen waar voedsel opgeslagen, bereid of gegeten wordt. De reden waarom is omdat de Elektrische wespenvangers restjes vlieg/wesp achter kunnen laten. Dat is natuurlijk erg onfris, vandaar dat het ten zeerste wordt afgeraden om deze voor eerder genoemde doeleinden in te zetten.

 

Klik voor Wespenvangers Aanbiedingen

 

https://antivliegenshop.nl/wespenvangers/