NoardWester
Image default
Bedrijven

Epoxyhars online of in de winkel kopen

Epoxyhars is zeer sterk en slijtvast materiaal dat u bij Harjon Polyester eenvoudig online of in de winkel in Dordrecht kunt kopen. Er zijn diverse voordelen van epoxy die andere kunstharsen niet hebben. Dit heeft ervoor gezorgd dat epoxy in de loop der jaren steeds populairder is geworden. Zo is epoxyhars niet alleen helder, sterk en slijtvast, maar ook vochtbestendig, vloeistofdicht, naadloos, stofvrij en onderhoudsvriendelijk. Ook krimpt het materiaal nauwelijks bij uitharding waardoor het niet kromtrekt. Bent u benieuwd naar alle voordelen van epoxyhars en wilt u weten of dit materiaal het meest geschikt is voor uw toepassing? Dan kunt u de experts van Harjon Polyester gerust om advies vragen.

Een kunsthars voor haast iedere ondergrond

Door epoxyhars te kopen, haalt u een materiaal in huis die op bijna iedere ondergrond hecht zonder hechtprimer. Hierdoor is het voor haast iedere toepassing te gebruiken. Zo wordt deze harssoort bijvoorbeeld gebruikt voor vloeren, de jachtbouw, ingietingen, siergrindvloeren, bar- en tafelbladen, bekledingen en nog veel meer. Twijfelt u of epoxy geschikt is voor uw toepassingen en wilt u graag meer te weten komen over dit materiaal. Vraag de experts van Harjon Polyester dan om meer informatie. Zij bespreken graag met u alle voordelen en toepassingen van epoxy en adviseren u op deskundige wijze.

Epoxy voor de jachtbouw

Epoxy is een veel gebruikte kunsthars voor de jachtbouw. Dit is voornamelijk te danken aan de onderhoudsvriendelijkheid, de vochtvastheid en de helderheid van het materiaal. Ook de sterkte en slijtvastheid spelen natuurlijk een rol. Met een epoxy-hout combinatie weet u zeker dat uw houten boot of surfplank een lange tijd mooi blijft en kunt u er zelfs voor kiezen om een logo of afbeelding onder de epoxylaag aan te brengen.

Ontdek de uitstekende service van deze experts

Wilt u graag meer te weten komen over epoxyhars voordat u dit gaat kopen? Neem dan contact op met de specialisten van Harjon Polyester en vraag om meer informatie. Zij helpen u graag verder, ook vanuit hun winkel in Dordrecht.

https://www.harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

Aan de lente wennen

Welke soorten hekwerken zijn er?

Goede type 1 laadkabel vind je hier!