Maak gebruik van allerlei faciliteiten in dit bedrijfspand in Zevenaar

U bent een enthousiaste en gemotiveerde ondernemer. U wilt zich niet laten hinderen in uw dagelijkse werkzaamheden en u werkt graag in een omgeving dat stimulerend is. Lukt dat wel in een kantoorruimte? Bekijk dan eens het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig die u zich maar kunt wensen. Alle denkbare elektra, een lift, snel internet en een goed gereguleerde airco: u vindt het bij OC de Pelikaan. Maar dit is nog niet alles. U parkeert uw auto op eigen terrein, maakt gebruik van de vergaderruimte met beamer en heeft toegang tot de kopieermachine. Dit zit allemaal inbegrepen in de huurprijs!

Maak uw ondernemersdromen waar in dit bedrijfspand in Zevenaar

Wilt u een leuke ruimte huren waar u uw werkzaamheden goed uit kunt voeren? Of zoekt u een ruimte waar u efficiënt kan vergaderen? Bij het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruimte: een professionele sfeer, een goede ligging en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Wilt u ook een luxe kantoorruimte huren in Zevenaar? U maakt eenvoudig een afspraak voor een uitgebreide rondleiding door contact op te nemen met OC de Pelikaan. Aan de hand van de rondleiding worden alle mogelijkheden met u besproken. Voor u het weet begint u pas echt met ondernemen in uw nieuwe kantoor.

Versterk uw netwerk tijdens het runnen van uw onderneming in dit bedrijfspand in Zevenaar

Start u een eigen onderneming? Dan is de eerste fase belangrijk. Hier dient u een sterk en gedegen netwerk op te bouwen met zakelijke relaties. Zo kunt u in de toekomst potentiële klanten werven. Het lijkt soms lastig om dermate sociaal bezig te zijn als ondernemer, als uw onderneming een eenmanszaak betreft. Wanneer spreekt u anderen? OC de Pelikaan bezit een bedrijfspand in Zevenaar waar u voordelig een kantoorruimte huurt. Daarnaast ontmoet u hier andere ondernemers, gewoon op de gang of tijdens een van de ‘Open Coffee-sessies’ waarbij zo’n 30 tot 40 ondernemers elkaar ontmoeten. Doet u ook snel mee?