50-plussers kunnen nu een aflossingsvrije hypotheek afsluiten op hun woning in Oss

Als 50-plusser gaat het afsluiten van een hypotheek op een woning in Oss vaak een stukje anders in zijn werk dan bij starters. Veel 50-plussers hebben momenteel nog niet of nauwelijks afgelost op hun huidige hypotheek. Tegelijkertijd hebben ze echter wel veel overwaarde op hun woning. Echter telt deze overwaarde niet mee bij de beoordeling van een nieuwe hypotheek waardoor veel 50-plussers in de problemen komen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Start met uw maximale hypotheek bij een hypotheektoezegging in en rondom Oss

U profiteert altijd van voordelige advieskosten bij Adviesburo van Uden. Een dienst waarvoor veel mensen dit bureau inschakelen, is het verlenen van een hypotheektoezegging. Met een hypotheektoezegging weet u precies wat wel en wat niet kan. Bent u geïnteresseerd in een hypotheektoezegging? Dan start u met uw maximale hypotheek. Maar wat houdt dit precies in voor u? Tijdens een vrijblijvend gesprek met de adviseur wordt er gekeken naar verschillende zaken, zoals het toekomstige inkomen, kinderen, werk, bonussen enzovoorts. Een toezegging van een hypotheek geeft u niet alleen meer zekerheid, maar biedt ook veel voordelen wanneer u bijvoorbeeld een huis wilt kopen in Den Bosch of Oss. Bij een aankoop kan dit namelijk een sterk onderhandelingspunt zijn. U geeft de verkopers van uw droomhuis meer zekerheid wanneer u een hypotheektoezegging op zak heeft. 

Advies over uw hypotheek bij een onafhankelijk financieel adviesbureau in de buurt van Oss

Gaat u binnenkort een hypotheek afsluiten? Dan is deskundig advies door een specialist in de regio Oss zeker geen overbodige luxe. Zorg er daarom voor dat u snel een afspraak maakt met de adviseurs van Adviesburo van Uden en vraag meteen een persoonlijk gesprek aan voor het regelen van uw hypotheek. Tijdens dit gesprek wordt uw huidige situatie in kaart gebracht, maar wordt er ook naar de toekomst gekeken. De adviseurs vergelijken vrijwel alle banken en hypotheekvarianten met elkaar zodat de beste optie voor u overblijft. Binnen dit adviesbureau wordt niet alleen gekeken naar de laagste rente, maar ook naar de beste voorwaarden. Niet voor niets dat dit bureau al sinds 1991 een vertrouwd adres is voor het afsluiten van een hypotheek in de omgeving van Oss en Den Bosch.