Complete ontzorging voor uw organisatie als u Office 365 beheer uitbesteedt aan een ervaren bedrijf

Een moderne werkplek maakt altijd gebruik van Office 365. Microsoft is continu bezig met innovatie en dit vraag om uitstekend beheer, onderhoud en expertise. Steeds vaker kiezen organisaties ervoor om te migreren naar Office 365 of het beheer uit te besteden. Een IT Service Provider, PeopleWare, levert een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, waaronder de ICT infrastructuur. Een pragmatische, professionele en persoonlijke aanpak zit verankerd in de kern van de organisatie en bouwt hiermee duurzame langetermijnrelaties op. Office 365 bestaat uit applicaties, zoals Word en Excel, maar Skype for Business, SharePoint en Exchange horen hier ook in thuis. Dit alles bevindt zich in de Microsoft Cloud wat zorgt voor totale ontzorging voor uw organisatie.

De ICT infrastructuur is het kloppend hart van uw organisatie

Als u een goede ICT infrastructuur wilt creëren moet u er rekening mee houden dat deze stabiel, schaalbaar en snel is. Een ervaren bedrijf staat voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. Al meer dan 10 jaar ondersteunen zij organisaties met de volledige ICT-dienstverlening, van ontwerp tot beheer. Door een breed en geïntegreerd aanbod aan diensten op infrastructuurgebied, kan PeopleWare ondersteunen bij diverse projecten. Bijvoorbeeld bij de architectuur van een hybride cloud-omgeving, advies over mobile device of de Office 365 migratie en beheer. Vraagt u zich af of uw ICT-omgeving wel klaar is voor de toekomst? Wat de waarde is van Office 365 voor uw organisatie? Of over het besparen van kosten door onderdelen van ICT uit te besteden? De specialist geeft u advies voor uiteenlopende vraagstukken.

De ICT infrastructuur: de basis voor toekomstige innovaties

De ICT infrastructuur is erg belangrijk voor uw bedrijf of organisatie. Tegenwoordig wordt het vinden van oplossingen en technologieën steeds lastiger. Dit zorgt voor nog meer complexiteit binnen de ICT. Dit vraagt om specialisme. Willen u en uw medewerkers zich volledig focussen op de core business? PeopleWare helpt uw organisatie van ontwerpen, implementeren en beheren van nieuwe technologie. En dat op het gebied van onder meer networking & security, storage, virtualisation, messaging & communications en disaster & data recovery. U kunt uitstekend terecht bij de gecertificeerde partner voor het uitbesteden van Office 365 migratie en beheer. Waar wacht u nog op?