Dankzij octrooi kiest u voor bescherming van uw bedrijf

Heeft u met uw bedrijf iets bedacht dat baanbrekend is? Of heeft u zelfs iets ontwikkeld dat nog niet bestaat? Kies dan voor waardevol strategisch advies door IPecunia Patents en zorg dat uw ideeën zwart op wit worden vastgelegd. In dat geval doet u er verstandig aan om te kiezen voor een octrooi bescherming. Een octrooi biedt bescherming aan technische producten of processen die nieuw, inventief en industrieel toepasbaar zijn. Met een goedgekeurd octrooi heeft u patent op het technische proces of product en mag niemand anders deze kopiëren. Een specialist als IPecunia Patents begeleidt u bij het aanvragen van een patent. Hierdoor weet u zeker dat met alles rekening wordt gehouden en u ook daadwerkelijk de bescherming ontvangt.

Bescherm uw merk door het aanvragen van een patent

Als u een eigen bedrijf heeft, heeft u waarschijnlijk ook kenmerken die alleen bij uw bedrijf horen. Denk aan een naam, een huisstijl en een logo. Het is daarom erg belangrijk dat u zorgt dat dit niet door anderen gekopieerd wordt. Hoe u dit doet? Door het aanvragen van een patent bij een specialist als IPecunia Patents. Deze voorziet u van een strategisch advies, waardoor u op een zo efficiënt mogelijke manier uw merk laat vastleggen. Deze specialist analyseert of uw merk ook echt in aanmerking komt voor het aanvragen van een patent en begeleidt u bij het aanvragen. Heeft u ook technische processen of producten die u wilt patenteren? Kies dan voor octrooi bescherming. Ook hierbij helpt de specialist u graag.

Dit is wat erbij komt kijken als u een patent gaat aanvragen

Wilt u graag weten hoe het aanvragen van een patent in zijn werk gaat? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Als eerst moet worden onderzocht of het patent dat u wilt aanvragen ook echt uniek is, inventief en industrieel toepasbaar. Is dit het geval? Dan moet u het patent aanvragen bij Octrooicentrum Nederland. Het is ten zeerste aan te raden dat u hiervoor een specialist inschakelt als IPecunia Patents. Met een jarenlange ervaring weten zij precies welke processen er doorlopen moeten worden om uw octrooi bescherming succesvol te laten verlopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialist.