Ga voor een goed afgewerkte werkplaatsvloer waarmee u jaren vooruit kunt

Heeft u al jarenlange dezelfde werkplaatsvloer en komt deze er steeds minder uit te zien? Wellicht ziet u meerdere oneffenheden, scheuren of grindresten die kunnen leiden tot gevaarlijke situaties. Als dit het geval is dan is het verstandig om een nieuwe industrievloer te laten aanleggen. U wilt natuurlijk wel dat uzelf, maar ook uw medewerkers veilig werken op de werkvloer. Door een nieuwe werkplaatsvloer aan te laten leggen, zijn ongelukken door de vloer uitgesloten. Soldicoat B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van verschillende soorten vloeren, zoals een industrievloer. Laat u een vloer leggen door dit bedrijf dan heeft u geen last meer van naden of oneffenheden en kunt u nog jaren vooruit.

Zorg voor een vloer die jaren meegaat

Indien u een nieuwe werkplaatsvloer wilt voor in uw magazijn of werkplaats, dan heeft u genoeg keuze. U maakt de vloer zo sterk mogelijk als u denkt dat nodig is. De specialisten van dit bedrijf kunnen ook zorgen voor een coatingsysteem op uw industrievloer. Dankzij dit systeem is uw nieuwe vloer eenvoudig te reinigen, blijft die stofvrij en, niet geheel onbelangrijk, er is een antislip afwerking mogelijk. Zo kunt u ook met zware machines werken op de vloer. De vloeren die Soldicoat B.V. levert zijn niet alleen van hele goede kwaliteit, ze zien er ook goed uit. Zo kunt voor een industrievloer in uw huisstijl kiezen een mat- of glasafwerking. Zo maakt u altijd een goede indruk wanneer u klanten over de vloer krijgt.

Bespreek de mogelijkheden bij deze specialist

Is uw vloer toe aan vervanging en lijkt een industrievloer met coatingsysteem u wel wat? Bespreek dan de mogelijkheden met de medewerkers van Soldicoat B.V. U kunt ook eenvoudig een prijsindicatie aanvragen en een afspraak maken bij u op locatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat de kosten van de nieuwe werkplaatsvloer zouden zijn. Wanneer u twijfelt over welke vloer het beste past bij uw werkzaamheden, kunnen zij u ook voorzien van deskundig advies.