Noardwester

Handige tool voor medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Bent u op zoek naar een handige tool voor medewerkersbetrokkenheidsonderzoek in uw bedrijf? Dan loont het zeker de moeite om de Myhrsol Measure tool te bekijken. Deze tool meet onder andere hoe betrokken de medewerkers van uw bedrijf zijn. Het is een speciaal online platform van Myhrsol, een gespecialiseerde partij, waarmee u een tevredenheidsonderzoek kunt houden onder uw personeel. Dankzij de tool kunt u bovendien snel een makkelijk een overzicht krijgen van de resultaten. Het programma werkt snel en is simpel zodat u meteen aan de slag kunt.

Bepaal zelf de vorm van uw medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Door middel van Myhsrol Measure test u de tevredenheid van uw werkgevers en voert u een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek uit. U kunt de tool echter ook gebruiken om andere zaken de meten. Denk daarbij aan ziekteverzuim, stressniveau en conflicten. Medewerkersbetrokkenheidsonderzoek is belangrijk, want zoals de uitdrukking luidt is meten weten. Uw medewerkers kunnen deelnemen aan dit onderzoek op hun toestel naar keuze: computer, tablet of smartphone. U bepaalt daarbij zelf de parameters. U weet namelijk het beste de aandachtsgebieden voor uw bedrijf. Zo stelt u het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek daarop af en krijgt u de antwoorden op de relevant vraagstukken voor uw onderneming. Dit gebeurt bovendien in real-time zodat u snel op zoek kunt naar mogelijke oplossingen of maatregels. Door dit onderzoek regelmatig uit te voeren, kunt u bijvoorbeeld ziekteverzuim of burn-outs sneller opmerken en voorkomen.

Tool voor werving en voor medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Bent u niet enkel op zoek naar een handig online platform voor medewerkersbetrokkenheidsonderzoek om te meten hoe tevreden uw personeel is? Zou u ook graag een tool hebben voor het werven van nieuwe werknemers? Ook dan kan Myhrsol u helpen! Het heeft namelijk ook een handige E-recruitment tool. Het verkort aanzienlijk het hele wervingsproces en brengt u een stap dichter  bij het vinden van de juiste medewerker voor een bepaalde functie in uw bedrijf. Ook kunt u met deze tool verschillende sollicitanten eenvoudig met elkaar vergelijken en zelf -email templates maken. Heeft u interesse in deze twee tools? Lees er dan meer over op de website van Myhrsol.