NoardWester
Image default
Dienstverlening

Laat uw elektrotechnisch materieel volgens SCIOS Scope 8 of 10 inspecteren

Elektrotechnisch materieel moet regelmatig geïnspecteerd worden om er zeker van te zijn dat het nog naar behoren functioneert. Eventuele problemen en zwakke punten moeten namelijk zo snel mogelijk gesignaleerd worden om grotere problemen te voorkomen. Slecht- of niet-functionerende elektrotechnische apparatuur kan namelijk voor brandgevaar en risico op elektrocutie zorgen. Regelmatige inspectie is dus belangrijk voor de veiligheid van uw personeel. Daarnaast wordt u door sommige verzekeraars verplicht om deze installaties tijdig te laten inspecteren. Daarbij is het belangrijk dat de inspectie aan de richtlijnen van de verzekeraar voldoet. Daarom is het verstandig om een SCIOS Scope 8 of Scope 10 inspectie uit te laten voeren door een gecertificeerd bedrijf als Omega Inspectie.

Kies voor een gecertificeerd inspectiebedrijf met jarenlange ervaring

Omega Inspectie heeft een jarenlange ervaring met SCIOS Scope 8 en Scope 10 inspecties. Daarom bent u er bij hen van verzekerd dat de inspectie volgens de richtlijnen verloopt en aan de eisen van uw verzekeraar voldoet. Bovendien weet u zo zeker of uw elektrotechnisch materieel nog naar behoren functioneert, waardoor u de veiligheid van uw personeel kunt blijven garanderen. Komt de inspecteur verbeterpunten tegen? Dan ontvangt u deze in een overzichtelijk rapport, zodat u er zo snel mogelijk mee aan de slag kunt. Dat is wel zo prettig.

Neem contact op voor meer informatie

Een Scope 8 of Scope 10 inspectie is niet wettelijk verplicht, maar kan door sommige verzekeraars wel als vereiste gesteld worden. Daarnaast wilt u natuurlijk niet besparen op inspecties, aangezien dat ten koste kan gaan van de veiligheid van uw personeel. Laat uw elektrotechnische installaties daarom regelmatig inspecteren door een gecertificeerd bedrijf als Omega Inspectie. Neem vandaag nog contact met hen op om de mogelijkheden voor inspectie van uw materieel met hen te bespreken. Zij geven u graag meer informatie over de verschillende inspecties die ze voor u uit kunnen voeren.