Rijd langs de centraal gelegen truckwash voor een grondige schoonmaakbeurt

Logischerwijs zit u als vrachtwagenchauffeur vaak op de weg. U komt op veel plekken in Nederland en daarbuiten. Daarom moet een truckwash goed bereikbaar zijn. Kies daarom voor Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers ervoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.

Bij een ervaren truckwash staat persoonlijke aandacht centraal

Er zijn veel verschillende locaties waar u uw vrachtwagen kunt laten schoonmaken, maar voor een grondige reiniging door ervaren specialisten gaat u naar Truckwash 1. Na een bezoek aan deze ervaren truckwash ziet uw vrachtwagen er weer uit als nieuw. Of u nu twee weken onderweg bent geweest, of dat u uw vrachtwagen al 15 weken niet heeft laten schoonmaken, de specialisten zorgen ervoor dat u weer schoon en veilig de weg op kunt. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook dan is Truckwash 1 een uitstekende optie. In de grote wasboxen kan vrijwel elk voertuig onderhanden worden genomen.

Uw vrachtwagen in een mum van tijd schoon bij de truckwash

Is uw vrachtwagen vies geworden na een lange rit naar het buitenland? Dan wilt u dat uw vrachtwagen er snel weer schoon uitziet. Rijd daarom naar de truckwash van Truckwash 1. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.