Geef uw interieur de finishing touch met mooie interieur artikelen van de groothandel

Een mooie lamp om het extra gezellig te maken in huis. Een moderne plantenbak voor in de woonkamer, of een kruidenrek voor in de keuken. Dat en veel meer vindt u in het uitgebreide assortiment van de groothandel in decoratie om uw interieur compleet te maken. Met meer dan 50 jaar ervaring in het handelen in allerlei meubelen en bijpassende decoraties is ADC Guntlisbergen uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Bij deze specialist bestelt u eenvoudig via de webshop, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de 15.000 m² grote showroom in Eindhoven. 

Profiteer van het ruime assortiment van de groothandel in decoratie

Heeft u al nagedacht over uw nieuwe interieur? Welke plant waar moet komen, op welke kast u die kaarsen gaat neerzetten en waar de schilderijen moeten komen? Of heeft u nog geen idee met welke decoratie u uw interieur compleet maakt? Wat uw situatie ook is, u maakt uw interieur compleet bij de groothandel in decoratie. ADC Guntlisbergen in Eindhoven is al jaren dé specialist als het aankomt op meubilair en accessoires. Met een 15.000 m² grote showroom vol met artikelen van leveranciers van over de hele wereld zit er altijd wel iets bij u past.  

Een nieuw interieur uitkiezen? Kies voor een groothandel met 15.000 m² showroom!

Tijd voor nieuwe banken, een nieuwe eethoek of een nieuwe kast? Zijn uw meubelen verouderd of heeft u gewoon zin in iets nieuws? Wat uw reden ook is, uw nieuwe interieur vindt u bij de groothandel in Eindhoven. Uw interieur decoreren met ADC Guntlisbergen betekent keuze uit een ruim assortiment met klassieke, antieke en moderne meubelen. Door meer dan 50 jaar ervaring en een oog voor bijzondere meubelen vindt u bij deze groothandel gegarandeerd het interieur dat u zoekt. Wilt u bijpassende decoratie van de groothandel? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Alle meubelen en decoratie bekijkt u in het echt in de 15.000 m² grote showroom.