Haal uw thee bij een ISO gecertificeerde groothandel

Binnen de internationale handel in thee, staat groothandel Hanna Foods voor hoge kwaliteit. Alle soorten worden geproduceerd onder de ISO-9001 certificering. De waardering is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Het halen van het certificaat is een blijk van waardering en betrouwbaarheid. Met het keurmerk geeft de groothandel aan dat zij zeggen wat zij doen, doen wat zij zeggen en dat vervolgens kunnen bewijzen. De teelt en transport zijn namelijk helemaal transparant bij het bedrijf in het Brabantse Berghem. De goede service en de kwaliteit bij Hanna Foods dragen bij aan het succes en de waardering van de ISO. Dankzij de jarenlange ervaring van Hanna Foods is het bedrijf beloond met de het ISO-9001 certificaat.

Diverse specialiteiten bij de beste thee groothandel van Nederland

Heeft u ooit gehoord van thee uit Sri Lanka? Wellicht niet, maar waarschijnlijk bent u wel bekend met de smaak. Groothandel Hanna Foods uit het Brabantse Berghem exporteert de heerlijkste thee uit dit prachtige Aziatische land. Dat niet alleen, u gaat ook naar dit bedrijf voor andere specialiteiten. De kruidenachtige Kardemom thee is daar een goed voorbeeld van. Het traditionele Aziatische thee helpt volgens oude gebruiken tegen problemen met de spijsvertering. Kardemom is familie van gember en is rijk aan ijzer. Hanna Foods heeft een ruime collectie van Do Ghazal Ceylon thee, die in verschillende gebieden in Sri Lanka groeien. Denk daarbij aan de standaard groene en zwart thee, of de uitgesproken witte thee die een subtiele smaak heeft met bloemige en zoete tonen. Speciaal voor de Turkse markt produceert de groothandel Turkse Cift Ceylan thee die een heerlijke bloemachtige smaak heeft. Ieder theegebied heeft zijn eigen unieke smaakpatroon, waardoor je in bepaalde gebieden van Sri Lanka bijzondere en smaakvolle uitschieters hebt op het gebied van smaak en aroma.

Hoogwaardige kwaliteit thee in groothandel

Bent u op zoek naar een groothandel in thee met jarenlange ervaring binnen deze markt? Dab gaat u naar Hanna Foods, een bedrijf wat heerlijke soorten thee importeert uit Sri Lanka. Het bedrijf specialiseert zich in de handel van Sri Lankaanse thee, dat door een breed publiek geroemd wordt. De thee wordt in diverse verpakkingen geleverd, zodat de kwaliteit van de thee optimaal blijft. De thee wordt in Sri Lanka met de grootste zorg geteeld en later doorgevoerd naar verschillende landen in Europa. Het klimaat en het landschap van het Aziatische land, dragen bij aan de kwaliteit van de theesoorten met een rijke smaak en een heerlijk aroma. Dankzij de transparantie en de kundigheid van het bedrijf wordt de thee naar een hoger niveau getild.