Pallets of een rolcontainer kunt u kopen bij deze specialist

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij waar u (gebruikte) pallets of een rolcontainer kunt kopen? Rotom Nederland is de partij die u zoekt. Deze specialist heeft ruim 40 jaar ervaring met diverse services rondom uw logistieke werkzaamheden. Zij bieden onder andere diensten aan als reparatie, verhuur, pooling of packaging recovery van ladingdragers. Deze diensten dragen bij aan een duurzaam gebruik van uw ladingdragers. De verschillende producten worden namelijk keer op keer hergebruikt, waardoor u niet enkel het klimaat ontlast, maar ook uw eigen portemonnee. Het is dus zeer verstandig om bij Rotom Nederland een rolcontainer of pallets te kopen.

Ontdek het ruime assortiment van deze expert

De specialisten van Rotom Nederland bieden diverse logistieke producten aan, u kunt hier dus niet enkel pallets of een rolcontainer kopen. Kies bijvoorbeeld voor diverse opslagsystemen zodat u uw magazijn efficiënt kunt inrichten. Een ander voorbeeld zijn de oplossingen voor intern transport, zoals een pompwagen, plateauwagen of platformwagen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vindt u in het assortiment van deze specialist niet wat u zoekt? Zij maken ook diverse klantspecifieke artikelen, zoals op maat gemaakte pallets. Gebruikt u de pallets, de rolcontainer of andere logistieke producten die u kunt kopen bij deze specialist niet meer? Ze kopen deze ook terug, waardoor de pallets hergebruikt kunnen worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

De specialisten van Rotom Nederland leveren producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit. Bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van logistieke producten? Neem dan gerust contact op met deze specialist. Ze voorzien u graag van advies over een passende oplossing voor uw supply chain. Wilt u graag de prijs vergelijken? Deze specialisten stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. U vindt de contactgegevens van Rotom Nederland op de website van deze expert.