Moordspel of quiz op het water: partyboot of zeilboot huren op het IJsselmeer

Een moordspel of quiz kunt u op het water doen. U kunt een partyboot of zeilboot huren op het IJsselmeer. Tijdens een dagtocht zeilen in de omgeving van Amsterdam kunt u op het zeilschip diverse workshops volgen. Een dagje zeilen met de kinderen op het IJsselmeer wordt op die manier extra bijzonder. Er zijn verschillende workshops waar u uit kunt kiezen. Doet u met zijn allen mee aan een moordspel of gaat u liever met de hele familie leren koken? U kunt ook een spannende quiz doen of een workshop smartlappen volgen. Het zeilschip is tevens als partyboot te huren. Vaar in de avond met vrienden of familie in de richting van Amsterdam en vier daar een prachtig feest.

Leuke dagtocht in de regio Amsterdam: kies voor een dagje zeilen met de kinderen op het IJsselmeer

Een leuke dagtocht in de regio Amsterdam is een dagje zeilen met de kinderen op het IJsselmeer. Ga vanuit Amsterdam met de hele familie met Zeilschip Bounty op ontdekkingsreis op het water. Voor kinderen is een dagje zeilen op het IJsselmeer een zeer leerzame ervaring. Daarnaast bent u met zijn allen ook sportief bezig. Op het water mogen jong en oud meehelpen met het bepalen van de koers en het hijsen van de zeilen. Tijdens de dagtocht nabij Amsterdam kunt u er tijdens het zeilen voor kiezen om plaatselijke lekkernijen te nuttigen. Voorbeelden hiervan zijn Volendamse paling en de heerlijke authentieke schipperbitter.

Een dagje zeilen op het IJsselmeer met de hele familie is een fantastische ervaring

Als u kiest voor het huren van een zeilboot met de hele familie zult u zonder twijfel een fantastische ervaring op het IJsselmeer beleven. Bij Zeilschip Bounty heeft u de mogelijkheid om diverse arrangementen te boeken. Op die manier maakt u de vaartocht met het zeilschip in de regio Amsterdam nog aangenamer. Met vrienden kunt u de partyboot huren en op het schip een whiskyproeverij doen. Of maak van een dagje zeilen op het IJsselmeer met de familie een ware culinaire belevenis. U bepaalt zelf welk arrangement u kiest en dan wordt uw hele dagtocht op Zeilschip Bounty voor u verzorgd. Dat wordt een uitje om nooit meer te vergeten.

https://zeilschipbounty.nl/