NoardWester
Image default
Vakantie

hotel Geiranger

Heerlijk ontspannen in hotel Geiranger

Het was afgelopen jaar vijfentwintig jaren geleden dat mijn lieftallige echtgenoot en ik elkaar het ja-woord hebben gegeven. Inmiddels zijn we vele jaren verder, hebben we een zevental kinderen voort weten te brengen en hebben we samen dus een lange geschiedenis op weten te bouwen. Het leek ons leuk om, in dit licht, dit jubileum eens groots te gaan vieren. U moet weten dat wij de laatste jaren namelijk heel wat tegenslag hebben gehad en naar onze stellige overtuiging hadden wij dus wel recht op wat vertier. Wij kozen er voor om een week ons intrek te nemen in een accommodatie over de grens. Wij hebben heel veel vrienden en een aantal van hen had ons al meerdere malen aangeraden om eens te gaan kijken bij hotel Geiranger. Het was namelijk zo dat veel van onze naasten al eens bij hotel Geiranger waren geweest en allen, werkelijk allen stuk voor stuk, waren zeer tevreden over hotel Geiranger. Hotel Geiranger biedt namelijk alles waar je als mens naar verlangt. Uiteraard heb ik het nu over de situatie zoals je hoopt dat die zal zijn wanneer je op vakantie bent. Het is niet zo dat bij hotel Geiranger al je wensen werkelijkheid worden aangezien je het niet moet gebruiken als laatste hoop in je leven. Wij wilden eerst wel wat meer informatie over hotel Geiranger want wij wilden wel graag weten waar we op zouden kunnen rekenen. De vraag was natuurlijk; waar kunnen wij meer info vinden over deze accommodatie? In de volgende alinea’s zullen we meer vertellen over deze zoektocht en hoe we dit uiteindelijk tot een groot succes wisten te brengen. Daarbij moet gezegd worden dat we in de derde alinea nog wat meer zullen vertellen over onze uiteindelijke ervaringen. Op dit moment kan ik alvast verklappen dat onze vrienden geen woord teveel hadden gezegd en dat wij een onvergetelijke vakantie hebben weten te hebben. Wij kunnen dan ook niet anders dan met een voldaan gevoel op de periode in Noorwegen terugkijken.

Bij Hotel Geiranger zit je altijd goed

Wij hebben eerst onze vrienden om nog wat extra informatie gevraagd over hotel Geiranger. Het is namelijk zo, dat hoeven wij u waarschijnlijk niet te vertellen, dat je de meest betrouwbare informatie vaak kunt extrapoleren uit gesprekken met mensen die je vertrouwd en die je je vrienden kunt noemen. Zoals ik al vertelde hebben velen van onze bekenden ooit een tijd doorgebracht in hotel Geiranger en dus konden we heel erg gemakkelijk om meer wetenswaardigheden aangaande deze accommodatie vragen. Wij hebben eerst onze goede vriend Harm gevraagd wat hij dacht van en wat zijn ervaringen met hotel Geiranger waren. Zoals wij niet anders van hem hadden verwacht sprak hij geheel openhartig over zijn ervaringen en hij vertelde ons dat dit werkelijk een van de beste hotels was waar hij ooit had verbleven. Het is in deze context niet verkeerd om te vermelden dat Harm heel de wereld over gereisd is en dat hij dus in vele hotels heeft geslapen. Wanneer hij dus zegt dat hotel Geiranger een goede keuze is dan heeft hij hier waarschijnlijk wel zo zijn redenen voor. Ook onze tweede vriend, in verband met de privacy zullen we haar hier Swanette noemen, vertelde ons dat haar verblijf in hotel Geiranger werkelijk onvergetelijk was. Dat was precies wat wij wilden horen en wij hoefden er dan ook niet langer meer over na te denken: wij wisten op toen op dat moment zeker dat het de moeite zou lonen om wat meer informatie over hotel Geiranger op het internet te gaan zoeken. Op die manier zouden we ook alvast een aantal foto’s van de gelegenheid kunnen zien en zouden we ons op die manier een beter beeld kunnen vormen van wat ons eventueel, in het geval we de knoop aangaande dit hotel zouden weten door te hakken, te wachten stond.

Wij hebben een toptijd gehad!

Inmiddels hebben wij ons verblijf in hotel Geiranger al weer achter de rug en is het tijd om te reflecteren op alles wat wij hebben meegemaakt. Ik kan u vertellen dat het boeken van hotel Geiranger uitermate eenvoudig was; wij hebben meteen even een telefoontje gepleegd nadat wij de site van hotel Geiranger hadden bekeken om een reservering te maken. Al met al was alles zo in kannen en kruiken. Het was ons meteen duidelijk, dat zult u denk ik wel kunnen begrijpen, dat de service hier ronduit fantastisch was en dat wij hier dus waarschijnlijk nog heel veel plezier zouden kunnen gaan beleven. Het moge dan ook niet onbeschreven blijven dat deze verwachting geheel uit kwam. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat je bij hotel Geiranger werkelijk als een koning behandeld wordt en dat er alles aan gedaan wordt om je optimaal op je gemak te laten voelen. Dat is iets waar wij als gezin heel erg van genoten hebben. Het Noorse landschap heeft ons heel veel goeds gebracht en wij kunnen dan ook niet anders dan concluderen dat:

  • wij heerlijk tot rust zijn gekomen
  • wij een prachtige vakantie hebben gehad
  • wij ons geen betere accommodatie hadden kunnen wensen

Kortom, wij kunnen eenieder die ook op zoek is naar een gelegenheid hotel Geiranger van harte aanbevelen. Hier vindt u alles waar je als vakantiezoeker naar op zoek bent. Het is ons in ieder geval heel erg goed bevallen en zullen dan ook zeer zeker een keer terug keren.

http://www.pollfoss.com/hotel-geiranger/