NoardWester
Image default
Woning en Tuin

Wavin Hep2O insteekkoppelingen

Hep2O koppelingen zitten vol met unieke functies die het aanbrengen en het losmaken van de insteekkoppelingen gemakkelijker, sneller en veiliger mogelijk maakt. Iedere installateur kan met dit installatiemateriaal van flexibele buis en koppelingen werken en er zijn nauwelijks speciale gereedschappen nodig om het aan te leggen. Wavin Hep2O is zelfs het enige systeem van insteekkoppelingen dat zowel gemonteerd en gedemonteerd kan worden maar ook wordt geleverd met een garantietermijn van 50 jaar.

Veilige installatie met Hep2O koppelingen

Je krijgt elke keer een stevige en perfecte pasvorm dankzij Wavin’s In4Sure beveiligingsfunctie. Zodra de verbinding op zijn plaats is en in elkaar is gestoken dient men de buis of fitting te draaien totdat er een voelbare “rumble” ontstaat. Dit is het gevoel of signaal van het in elkaar grijpen van de verbinding tussen de Hep2O koppeling en de Wavin buis wat de perfecte en waterdichte koppeling garandeert.

Flexibel en veelzijdig

Hep2O buis komt vanaf de rol, is meteen gebruiksklaar en is zeer flexibel voor een snelle en eenvoudige installatie. Het systeem werkt uitstekend met de combinatie van koperen leidingen en flexibele kunststof buis en is daarmee dus ideaal voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Een breed scala aan armaturen zijn beschikbaar voor het monteren en aansluiten van alle soorten van sanitair in de badkamer of het toilet. Of het nu een ligbad, een wastafel of een regendouche is met een grotere waterbehoefte, de verschillende buisdiameters worden snel en gemakkelijk uit voorraad thuisbezorgd door Sani-bouw en ondersteunen iedere sanitaire behoefte.

Demonteren insteekkoppeling

Insteekkoppelingen kunnen eenvoudig worden gedemonteerd met de Wavin Hep2O demontagewig. Deze wordt eenvoudig over de buis geschoven en in de insteekkoppeling gedrukt waarna de Hep2O buis en koppelingen uit elkaar getrokken kunnen worden. Op deze wijze kan de installatie ook weer, geheel of gedeeltelijk, gedemonteerd worden wat aanpassingen of het toevoegen van nieuwe aansluitpunten erg eenvoudig maakt. Dit systeem voorkomt geknoei of toevallige demontage en zorgt ervoor dat uw installatie volledig veilig is en blijft.

Sani-bouw helpt u graag

De Wavin sanitaire systemen zijn onderdeel van een uitgebreid gamma van producten voor huishoudelijke en commerciële omgevingen, waaronder Hep2O vloerverwarming. Neem contact op met Sani-bouw over uw specifieke behoeften en vragen over het benodigde installatiemateriaal, wij informeren en helpen u graag.

http://www.sani-bouw.nl/installatiemateriaal/wavin/hep2o