Noardwester

Bepaal zelf hoe de binnenkant van uw waterdichte koffer eruitziet

De specialist die zelf koffers fabriceert garandeert een goede service. Daardoor heeft u een koffer van goede kwaliteit, die u helemaal zelf ontwerpt. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

Verschillende mogelijkheden met een waterdichte koffer

Op het gebied van koffers is tegenwoordig van alles mogelijk qua technische snufjes. Daardoor zijn er koffers voor verschillende doelgroepen. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer van hoge kwaliteit of wilt u een flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Verschillende innovaties voor een flightcase of waterdichte koffer

Koffers zijn er tegenwoordig met allerlei technische snufjes, zoals GPS, LED verlichting en speciale materialen. Gebruik daarom de presentatiekoffers van deze specialist, om de aandacht van uw toehoorders te trekken tijdens presentaties. Biometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of flightcase op maat laten maken door Kofferfabriek Gefken, of wilt u speciale technische snufjes er in laten verwerken, zoals led-verlichting, GPS of met een UV-filter? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.