Ook batterijen en elektroden voor de AED kunt u kopen bij de specialist

Wanneer u op tijd batterijen en elektroden gaat kopen, bespaart u een hoop narigheid. U bent er dan zeker van dat het AED apparaat ook werkt in geval van nood. Deze batterijen en elektroden hebben een bepaalde houdbaarheidsdatum, waardoor ze na verloop van tijd aan vervanging toe zijn. BHV-specialist Betervoorbereid.nl is de online winkel waar u met het grootste gemak al uw materiaal dat te maken heeft met AED komt kopen. Heeft u de batterijen en elektroden zo snel mogelijk nodig? Wanneer u voor 16.00 uur het materiaal bestelt, heeft u het de volgende dag al in huis.

Wacht niet te lang en red levens door een AED en beademingsmasker te kopen

Met een AED apparaat of beademingsmasker van de specialist, dat u kunt kopen op Betervoorbereid.nl redt u levens. Zo’n AED apparaat is een bekend hulpmiddel voor het verlenen van EHBO. In ieder groot bedrijf en openbare ruimte hangt wel een apparaat. Maar heeft u wel eens een beademingsmasker in het echt gezien? BHV-specialist Betervoorbereid.nl helpt u graag met het hulpmiddel waardoor u op een hygiënische manier mond-op-mondbeademing kunt toepassen. Het masker wordt geleverd in een hard-case, waardoor het hulpmiddel veilig en hygiënisch op te bergen is. Denk er niet alleen aan om een AED te kopen; met een beademingsmasker verleent u met het grootste gemak eerste hulp.

AED apparaat kopen? Schaf er een aan en red levens!

Wanneer u een bedrijf heeft is het een goed idee om een AED apparaat in huis te hebben. Met een gehuurd AED apparaat of eentje die kunt kopen bij de specialist bent u altijd voorbereid op vervelende situaties. Op een moment dat een slachtoffer niet bij bewustzijn is en geen normale ademhaling heeft, kan een AED-apparaat levens redden. Reanimeer een persoon met het grootste gemak en met maximaal resultaat. Als u een AED of andere EHBO producten wilt kopen, kunt u het best naar de webshop van BHV-specialist Betervoorbereid.nl gaan. Doordat zij al meer dan 25 jaar actief zijn in de hulpverleningsbranche, helpen zij mee om de veiligheid op het werk, thuis of onderweg te verhogen. Door de beslissing van een defibrillator kopen stijgt de overlevingskans van 10% naar maar liefst 70%. Koop of huur een AED en red levens!