Draadloos presenteren met een systeem dat altijd werkt

Wanneer u belangrijke informatie aan het delen bent, wilt u niet dat de techniek u in de steek laat. De specialisten van InAVate zorgen ervoor dat de techniek het altijd doet. Dankzij een serviceovereenkomst kiest u voor een optimale zekerheid, afgestemd op uw wensen en situatie. Op die manier werkt uw techniek altijd. Of u nu draadloos wilt presenteren of dat u eenvoudig informatie van uw beeldscherm wilt delen met collega’s via Barco ClickShare. Wanneer uw apparatuur een storing aangeeft, helpen zij u zo snel mogelijk van uw problemen af. 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

Specialisten helpen u snel af van een storing aan het deelsysteem Barco ClickShare

Wanneer deelsysteem BarcoClickshare er plotseling mee ophoudt, raakt u misschien in paniek. Hoe moet u nu die belangrijke presentatie doen! Een specialist zoals InAVate helpt u snel en eenvoudig van alle problemen af. Doordat zij verstand van zaken hebben, lossen de specialisten binnen een handomdraai de kleine en grote storingen voor u op. Het kan zijn dat een Barco CS systeem van InAVate Audio & Video Solutionseven niet doet wat u wilt of dat het draadloos presenteren niet optimaal gaat door een storing. Wanneer u kiest voor een serviceovereenkomst van InAVate, staan zij 24 uur per dag voor u klaar. Alles om ervoor te zorgen dat uw storing zo snel mogelijk verholpen is.

Draadloos presenteren zorgt voor een beter verloop van uw vergadering

Wanneer u belangrijke gegevens wilt delen met medewerkers, is het fijn als dit draadloos kan. U kunt de toehoorders dan gemakkelijker bij uw betoog betrekken. Uw kabel is nooit meer te kort en uw microfoonkabel zit nooit meer in de knoop. De specialisten van InAVate zorgen er samen met u voor dat uw vergadering soepel verloopt. Wanneer u kiest voor het draadloos presenteren, gaat u voor de hoogste kwaliteit op het gebied van audio en video tijdens een presentatie of evenement. Zit u in een vergadering en wilt u informatie met uw collega’s delen? Dan is het deelsysteem Barco ClickShare handig voor u. Deel met een klein apparaatje eenvoudig het beeldscherm van uw laptop, zodat alle beeldschermen van de deelnemers van de vergadering samengevoegd worden op een groot scherm voor een perfect overzicht. Dit is zowel mogelijk binnen het bedrijf als op afstand.