Maak uw bedrijfsautoverzekering compleet door extra modules toe te voegen

Wilt u een bedrijfsautoverzekering afsluiten? U ontdekt dan waarschijnlijk al snel dat dit geen eenvoudige klus is. Om het u makkelijker te maken, kunt u polisvoorwaarden vergelijken met Poliscounter. Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen, verschillende premies en tal van extra modules die van toepassing kunnen zijn op uw situatie. Bij Poliscounter wordt u persoonlijk bijgestaan bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Zo heeft u de mogelijkheid om de standaard verzekering aan te vullen met extra modules. Hierbij kunt u denken aan een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, pechhulp bij pech onderweg, een verhaalrechtsbijstandsverzekering, een mobiele apparatuurverzekering en een no-claim beschermer. Wilt u op voorhand meer informatie ontvangen over de verschillende modules? Of bent u benieuwd welke module het beste bij u past? Neem dan gerust eens contact op met Poliscounter.

Wat kunt u met een bedrijfsautoverzekering het beste doen bij schade?

Veel mensen weten niet precies wat ze moeten doen als ze schade rijden met een auto van de zaak. U ook niet? Neem dan eens contact op met Poliscounter. De specialisten van dit bedrijf kunnen u hier namelijk meer over vertellen. Het is allereerst belangrijk dat u de schade aan de bedrijfsauto probeert te beperken. Maak, indien mogelijk, foto’s van de schade en noteer gegevens van eventuele getuigen. Vervolgens meldt u zo spoedig mogelijk de schade aan de verzekeringsmaatschappij waar u een bedrijfsautoverzekering afgesloten heeft. Bij een specialist wordt u altijd vakkundig en snel geholpen, zodat de afwikkeling van het incident spoedig verloopt. Dat is de persoonlijke service die u mag verwachten als u een bedrijfsautoverzekering afsluit bij een specialist als Poliscounter.

Wat is een bedrijfsautoverzekering?

Bent u ondernemer en heeft u voor uw bedrijf een auto die u zakelijk gebruikt? Of werkt u voor een bedrijf waar u gebruik mag maken van een auto van de zaak. Dan is het van belang dat u de auto zakelijk verzekert. De verzekeraar vergoedt de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is vrij van BTW, waardoor de premie nog lager is dan dat u van Poliscounter bent gewend. Naast de standaard bedrijfsautoverzekering heeft u nog de keuze om aanvullende dekkingen aan uw polis toe te voegen. Denk hierbij aan een verzekering voor inzittenden en inkomensschade. Ook als u de auto privé gebruikt, heeft u een zakelijke bedrijfsautoverzekering nodig.