Opritverwarming op maat gemaakt bij de expert

Bent u van plan om opritverwarming aan te leggen maar weet u niet zeker of dit mogelijk is? Een expert geeft u graag advies. Hoe werkt het? Dat is een vrij technisch verhaal. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.

Wie uw opritverwarming aanlegt laat u niet bepaald koud, hier moet u op letten

Een expert die een opritverwarming aanlegt heeft technisch inzicht en oog voor detail. Daarnaast wilt u dat de overlast zo min mogelijk is. Het liefst wilt u dat uw verwarmingssystemen onder het dek van uw oprit zo snel mogelijk worden aangelegd.  Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. Heating Group International werkt daarnaast ook nog eens met AutoCad, waardoor er nog preciezer wordt gewerkt. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

Tegenwoordig houden steeds meer mensen rekening met het milieu, en houden daarom de energierekening goed in de gaten. Dit bespaart natuurlijk ook kosten, wat ook een voordeel is. Maar daarnaast beginnen we steeds meer in te zien dat we verantwoordelijk zijn voor onze aarde. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Creëer een veilige situatie dankzij opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?