NoardWester
Image default
Aanbiedingen

Drie keer jouw bezitttingen in ruil voor geld!

Drie keer jouw bezitttingen in ruil voor geld! 

Ben je op zoek naar een manier om geld te krijgen voor dingen die jij in bezit hebt? Heb je bijvoorbeeld geld nodig, of ben je simpelweg benieuwd naar wat die ene klok (die jij eigenlijk helemaal niet zo mooi vindt) zou opleveren? Er zijn heel veel verschillende manieren om van jouw bezittingen geld te maken; ben je benieuwd wat daar handige en slimme manieren voor zijn? Lees dan snel met ons mee! 

 

Schilderijen verkopen

Heb jij een schilderij van je oma geërfd, die al sinds jaar en dag in de familie blijkt te zijn geweest?  Maar vind je dat schilderij eigenlijk helemaal zo mooi niet, en zie je het eerder als een doorn in je oog? Je kan ervoor kiezen om schilderijen te verkopen! Natuurlijk is het dan wel handig om eerst te onderzoeken hoeveel zo’n schilderij ongeveer waard zou zijn; plan dus een taxatie in voordat je het schilderij zomaar aan de eerste de beste handelaar verkoopt. Bij een taxatie wordt bijvoorbeeld gekeken naar de authenticiteit van het schilderij, naar de schilder en naar het werk zelf. Daarnaast wordt de kwaliteit van het schilderij geanalyseerd en bij het vaststellen van de waarde wordt ook het huidige vraag en aanbod in kaart gebracht. Sommige bedrijven taxeren gratis, andere vragen een klei bedrag; bekijk zelf welk bedrijf het best bij jou past! 

 

Verzamelaars opgelet! 

Ben jij een verzamelaar? Postzegels? Mooie munten? LP platen, ga zo maar door? Wist je dat veel verzamelingen waar ‘’ouderwetse’’ producten in zitten een hoop waard kunnen zijn? Zo kan je bijvoorbeeld jouw postzegel of muntenverzameling laten taxeren en bij inkopende partijen verkopen. Daarnaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om te checken hoeveel jouw verzameling KLM-huisjes of LP-platen waard zou zijn op Marktplaats; vergis je niet, er zijn veel verzamelaars actief of Marktplaats die maar al te graag die ene plaat in hun bezit zouden hebben. De prijzen kunnen dus al snel oplopen! 

 

Goud of zilver inwisselen

Een andere manier om jouw bezittingen in te ruilen voor geld, is door jouw zilver of goud te verkopen aan een inkopende partij, zoals bijvoorbeeld Feddema.nl. Een bedrijf als Feddema taxeert jouw zilver of goud, en zal, wanneer jullie het er beiden mee eens zijn, jouw producten van jouw overkopen en het geld cash of van bankrekening aan je overhandigen. Verder heb je geen omkijken meer naar de door jouw verkochte producten. 

 

https://feddema.nl/