NoardWester
Image default
Aanbiedingen

Trends die je in het voorjaar van 2022 veel terug gaat zien!

Trends die je in het voorjaar van 2022 veel terug gaat zien!

 

Het voorjaar staat om de hoek en je kunt vast niet wachten om de dikke truien weer in een doos op zolder te zetten. Wij in ieder geval niet! De fashion shows voor het voorjaar zijn weer geweest, ben jij nieuwsgierig welke stijlen je veel terug gaat zien? Wij hebben de meest voorkomende trends voor je op een rijtje gezet. 

Thuiswerk-dresscode

 

De Corona pandemie heeft ook dit voorjaar bijgedragen aan bepaalde trends. Een hiervan is de lounge wear. Veel mensen hebben tijdens de lockdowns massaal thuis gewerkt en dat zie je terug. Of nou ja, dat voel je terug kunnen we misschien beter zeggen. Op de catwalks in Milaan en New York was het motto ‘loungewear, but make it fashion’. En dat is ze gelukt, want de mooiste kledingstukken gemaakt van de meest comfortabele stoffen kwamen voorbij. Zo heb jij altijd het gevoel dat je in een huispak loopt, terwijl je er super fashionable uitziet. 

Trenchcoat met een twist

 

Een van de grootste trends die elk voor- en najaar weer terugkeert, is de trenchcoat en dat zal de komende jaren ook nog wel zo zijn. Het is echt een klassiek en tijdloos item en mag niet ontbreken in jouw garderobe. Ook dit voorjaar zul je de trenchcoat tegenkomen, maar dan met een twist. Denk aan een net iets grotere kraag of een leuk patroontje. 

Suit up!

 

Pakken maakte hun entree al in de wintermaanden, maar we gaan ze ook veel terugzien in het voorjaar. De pakken komen in allerlei soorten en kleuren. Ze komen in de klassieke tweed stoffen maar ze zijn ook in een nieuw ‘jasje’ gestoken ;). Door het gebruik van moderne stoffen als velours, corduroy en satijn geeft het een hippe draai aan het klassieke model. Een mooi pak met krijtstrepen of een felle kleur is een echte eyecatcher!

De hotpants are back

 

Je leest het goed, de hotpants maken in het voorjaar van 2022 weer een terugkeer. Er is natuurlijk wel een draai aan gegeven om ze net wat moderner te maken. Zo zien we ze nu veel terug met een tricot stof, dat is trouwens een stof die we veel terug gaan zien de komende tijd!

Waar vind je de leukste items?

 


Er zijn tegenwoordig zoveel merken en websites om te shoppen dat het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. https://www.nummerzestien.eu/ is een webshop waar de hipste merken samen op een website te vinden zijn. Zo kun jij gerust alle nieuwe trends in huis halen!

https://www.nummerzestien.eu/