NoardWester
Image default
Adverteren

Whiskey karaf voor de gezelligheid.

Een whiskey karaf is er niet echt om een hele dure whiskey in te bewaren. Je moet een whiskey namelijk binnen een maand opdrinken om niet alle geuren te laten ontsnappen. Toch is het wel leuk om een whiskey karaf in huis te hebben. Een karaf is gewoon gezellig een glaasje whisky drinken op de bank. Neem er een lekker breed glas bij en doe hier eventueel wat ijs in. Als je niet zo dol bent op water in je whisky dan kan je kiezen voor whisky stenen. In de Whiskey Glazen Shop kan je terecht om een complete set aan te schaffen. Je kan hier een whiskey karaf inclusief zes glazen aanschaffen om lekker gezellig te gaan genieten met wat vrienden.

Whiskey karaf gemaakt van echt kristalglas.

Als je bij ons een whiskey karaf aanschaft dan krijg je echt een stukje kristalglas in handen. Wij importeren ons glaswerk speciaal uit de Tsjechische Bohemen. In deze streek krijg je niet alleen een hoge kwaliteit kristalglas, maar is het ook nog betaalbaar. Soms ben je honderden euro’s kwijt voor slechts één whiskey karaf van kristal. Bij ons kom je dit niet tegen omdat we op basis van jouw budget glaswerk importeren. We hebben natuurlijk geen Blokker prijzen, maar hier zit dan ook wel het verschil in kwaliteit in met echt kristalglas.

Whiskey karaf online bestellen.

Binnenkort een feestje? Of ga je gewoon graag een glaasje whiskey drinken? Geen probleem want je kan al snel je eigen whiskey karaf in huis hebben. Op onze website kan je namelijk online je eigen whiskey karaf bestellen. Plaats je voor 15.00 een bestelling? Dan ontvang je jouw karaf de volgende dag alweer in huis! Wacht dus niet langer en kom vandaag nog langs in onze online shop om je eigen karaf te bestellen en gezellig samen te gaan genieten.

http://www.whiskeyglazenshop.nl/whiskey-karaf/