NoardWester
Image default
Woning en Tuin

Waarom moet je een slangenwagen kopen?

Waarom moet je een slangenwagen kopen?

Het likt misschien een onnodig stuk gereedschap, maar wanneer je een slangenwagen kopen gaat dan zal je daar hierna nooit meer spijt van krijgen. Een slangenwagen kopen dan een goede keus zijn wanneer je het tuinonderhoud stukken makkelijker wilt maken, en dat is zo om de volgende redenen.

Makkelijk de tuinslang opbergen

Waarschijnlijk is jouw tuinslang ook een redelijk lomp ding, en is het dus niet gemakkelijk om hier een goede opbergplek voor te vinden. Dat probleem is gemakkelijk opgelost wanneer je een slangenwagen kopen gaat. Je plaatst de tuinslag in de slangenwagen en klaar is kees, je kunt hem in de hoek van jouw schuur zetten en er geen omkijken meer naar hebben.

Gemakkelijk de slang af- en oprollen

Wanneer je dan de planten water wilt geven met jouw tuinslang zit hij altijd in de knoop en heb je er constant een knik in, ook deze last valt met een slangenwagen van je af. Met een slangenwagen kun je de slag gemakkelijk af- en oprollen zonder te veel heisa.

Je kunt de tuinslag verplaatsen

Vooral wanneer je een erg lange tuinslang hebt, een grote tuin of spierproblemen kan het vervelend zijn om een tuinslang rond te slepen. Wanneer je een slangenwagen kopen gaat kun je de slang op de slangenwagen altijd na de plek van bestemming rollen, wat je toch weer een hoop gesjouw zal besparen.

Zoals je wel ziet zijn er genoeg voordelen aan het slangenwagen kopen en kan ik je het zeker aanraden als je last hebt van ruimtetekort of het ontzettend irritant vind om de tuinslang over het algemeen te gebruiken. Het hoeft namelijk helemaal niet veel ruimte in te nemen of vervelend te zijn, wanneer je een slangenwagen hebt wordt het een stuk gemakkelijker om de tuinslang in gebruik te nemen.

Meer tuingereedschap nodig? Wij kunnen verschillende producten uit onze categorie tuingereedschap bieden, zo kunt u denken aan Bezems & Borstels, Bijlen, Gereedschaphouders, Kindertuingereedschap en meer. Bezoek onze webshop voor meer tuinartikelen online.

https://www.kemerinktuintrends.nl/tuinieren/besproeiing/slanghouders-slangenwagens-kopen.html