NoardWester
Image default
Aanbiedingen

Kies voor verpakkingsmachines van het merk SMIPACK

Bent u op zoek naar SMIPACK producten? Dan zit u bij DEMCA helemaal goed! Dit bedrijf is expert in verpakkingsmachines van SMIPACK Nederland. Al meer dan 30 jaar zijn ze actief in deze branche en leveren ze de meest efficiënte en geavanceerde machines. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën wat resulteert in sterke verpakkingen van hoge kwaliteit. Dit bedrijf biedt meer dan 100 verschillende verpakkingsmachines aan. De kans is dan ook groot dat de machine die u zoekt hier ook tussen zit. Voor verschillende sectoren bieden ze geschikte verpakkingsmachines aan. Bekijk daarom hun aanbod online en maak uw keuze!

Een ruim aanbod aan verpakkingsmachines

Een van de bekendste merken onder verpakkingsmachines is SMIPACK. Al sinds 2004 levert DEMCA diverse machines van dit merk. De machines hebben een hoog bedieningsgemak en een brede inzetbaarheid. De apparatuur wordt veelal in de voedingsindustrie, de speelgoedbranche en de farmaceutische sector gebruikt. In het ruime aanbod van deze specialist vindt u onder andere bundelverpakkers, kartonverpakkers, folieverpakkers, flowpackers, zakkenverpakkers en flessenvullers. Daarnaast blijven de specialisten van DEMCA zich continue verdiepen in nieuwe technologieën. Daarom worden er ook steeds nieuwe machines ontwikkeld die de nieuwste mogelijkheden aanbieden op het gebied van verpakkingen.

Bekijk het aanbod online of ga langs in de showroom

Het uitgebreide aanbod van dit bedrijf vindt u op de website. Hier vindt u tevens meer informatie en kunt u de andere toonaangevende merken bekijken die ze aanbieden. Daarnaast bent u ook van harte welkom in de showroom in Amersfoort. Hier kunt u de SMIPACK verpakkingsmachines en andere apparatuur met eigen ogen bewonderen. Daarnaast kunt u aan de professionals van DEMCA al uw vragen stellen en advies inwinnen. Heeft u vooraf vragen over de verschillende producten? Neem dan gerust contact op met deze specialist. Ze zijn telefonisch bereikbaar of via e-mail. In dit laatste geval nemen ze zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

https://demca.nl/inpakmachine/