NoardWester
Image default
Banen en opleidingen

Dossierbeheerder / Accountant – Accountantskantoor te Kortrijk

Misschien kom jij binnenkort bij dit 12-koppige team! Door de structuur en werkwijze van het kantoor ervaar je vooral veel rust en plezier. Samen met het team kunt u uitgebreide diensten verlenen aan verschillende klanten.

Er zijn hier bijna geen overuren en u kunt uw werktijden vrij bepalen om uw werk / privé-leven in balans te houden.

Is dit precies wat u nodig heeft? Aarzel niet om nu te solliciteren!

Je verantwoordelijkheden

U wordt van A tot Z bestandsbeheerder genoemd. Je bent er al een tijdje mee bekend!

Het opstellen van een balans en jaarrekening is voor u geen probleem.

U doet graag belastingaangifte: de belasting over de toegevoegde waarde, de personenbelasting en de vennootschapsbelasting hebben geen geheimen meer voor u.

Vind je het aantrekkelijk om in contact te blijven met klanten? ultra! Dan voelt u zich hier zeker thuis want het is een mogelijkheid.

Je profiel

  • Idealiter heb je al een stage bij IAB of BIBF, of heb je al een titel behaald. Uiteraard heb je jarenlange ervaring opgedaan bij een accountants- of accountantskantoor.
  • Je werkt graag zelfstandig en bepaalt en regelt je eigen dag. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en kun je gemakkelijk contact houden met klanten en collega’s!
  • Stiptheid en nauwkeurigheid zijn uw twee belangrijke kenmerken.

Ons aanbod

Je werkt op een rustig kantoor in een gemoedelijke sfeer. Doordat je hier je eigen dag kunt plannen, blijft je werk / privé leven hetzelfde!

Er zijn hier bijna geen overuren. Wil je een uurtje op kantoor blijven? Dan wordt het geld uitbetaald of kun je ervoor kiezen het terug te krijgen.

Omdat je in een verkeersvrije omgeving werkt, is er geen druk om aan het werk te gaan! Het kantoor is goed bereikbaar, op loopafstand van het busstation, en er is een privé parkeerplaats voor de deur.

Uiteraard krijgen uw inzetten hier ook de juiste beloning. Je krijgt een totaal salaris van 2500 euro, een maaltijdcheque van 8 euro, een vergoeding van 125 euro, groepsverzekering en een jaarlijkse bonus.

https://www.vindazo.be/vacatures/accountant-adviseur.html