NoardWester
Image default
Aanbiedingen

Filiaalmanager

Filiaalmanager

Beschrijving van de baan

Ben je zakelijk georiënteerd, heb je een bepaalde kennis van bouwmaterialen en ben je gemotiveerd om met je team samen te werken om de gestelde doelen te bereiken? Dan zoeken wij jou!

Als vestigingsmanager stuur je drie vaste medewerkers aan en zorg je voor een goede personeelsplanning. Je weet hoe je je team moet leiden om doelen te stellen, zodat ze net zo gemotiveerd zijn om ze te bereiken. Je coördinatie-ervaring en communicatieve vaardigheden komen hier goed van pas. De organisatie staat bekend om haar stevige Groningse sfeer. Daarom ben je in deze functie niet bang voor samenwerking en word je beschouwd als een “coöperatieve voorman”. De organisaties waarvoor u gaat werken zijn onder meer magazijnen, showrooms en bouwworkshops.

Als vestigingsmanager ben je eindverantwoordelijk voor deze drie aspecten. Je wilt ervoor zorgen dat de inventaris in het magazijn altijd up-to-date is, en dat de showroom en bouwwerkplaats er georganiseerd uitzien. In je functie als vestigingsmanager neem je vaak de telefoon op om warmte en koude uit te wisselen. Op deze manier weet u hoe u bestaande klanten kunt behouden en een goede, koude relatie kunt opbouwen. Daarom is het starten van een nieuw bedrijf een belangrijk onderdeel van uw werk. Aangezien onze klanten zich richten op “business to business”, hebben ze enige ervaring nodig.

Als vestigingsmanager heb je goede communicatieve vaardigheden en ervaring in het coördineren van teams. Je hebt zakelijke motivatie en weet het succes van de organisatie voort te zetten. Daarnaast ken je jezelf in de volgende punten: -heb je MBO + werk- en denkniveau en relevante managementervaring-heb zakelijk inzicht; -je kunt doelen stellen en deze op een effectieve en efficiënte manier bereiken; -je hebt Goede communicatieve vaardigheden, zodat je je medewerkers kunt motiveren; -Je hebt ervaring met planning, organisatie en administratief werk; -Je bent bekend met “

Overige

Je voegt je direct bij onze klanten en binnen je functie krijg je de kans om leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij u de volgende arbeidsvoorwaarden: – Jaarcontract

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/filiaalmanager.html