NoardWester
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een boek laten drukken door de specialist

Heb je een boek geschreven en wil je deze laten drukken? Dan kun je hiervoor uitstekend bij drukkerij Bookadew terecht. Dit bedrijf is staat bekend om de lage prijzen die ze vragen voor het printen van een boek. Ondanks deze lage prijzen, komt de kwaliteit van het gedrukte boek hierdoor niet in het geding. Dit bedrijf heeft namelijk een voorliefde voor goede boeken tegen een scherpe prijs. Of je nu slechts één boek wilt laten drukken of wel 500; bij Bookadew zijn alle gewenste oplages mogelijk en betaalbaar. Via een handige tool op de website van Bookadew reken je eenvoudig uit wat de prijs voor het laten drukken van jouw boek zal zijn. Je moet hierbij wel alvast wat besluiten over de vormgeving van je boek nemen.

De keuzes die je krijgt als je een boek laat printen

Wanneer je een boek laat printen bij Bookadew zul je zelf een aantal keuzes moeten maken. Denk hier goed over na, want je wil natuurlijk wel het liefst dat jouw boek er precies zo uit komt te zien als je voor ogen hebt. Denk bijvoorbeeld na over het soort cover dat je wilt, de afwerking die je wenst, de papiersoort die jouw voorkeur heeft en of je jouw boek in kleur of in zwart-wit wilt laten printen. Vind je het lastig om een keuze te maken, dan kun je altijd even bellen met de medewerkers van Bookadew voor persoonlijk en deskundig advies. Zij denken graag met je mee. Wil je het liefst van tevoren een proefdruk (ook wel inkijkexemplaar) laten maken? Ook dat valt onder de mogelijkheden bij Bookadew.

Heb jij jouw boek binnenkort in handen?

Voor elke schrijver van een boek is het een bijzonder moment om deze te laten printen en het voor het eerst in eigen handen te hebben. Bij Bookadew begrijpen ze dit maar al te goed. Daarom bieden ze een uitgebreide en persoonlijke service, waarbij kwaliteit en betaalbaarheid voorop staan. Laat jouw boek drukken bij deze partij en ben ervan verzekerd dat je een mooi gedrukt boek ervoor terug krijgt.