NoardWester
Image default
Aanbiedingen

Een optimale beveiliging van de woning of van het bedrijfspand met een alarmsysteem van Ajax

Een optimale beveiliging van de woning of van het bedrijfspand met een alarmsysteem van Ajax

 

Met een alarmsysteem van Ajax ben je als particuliere klant en als zakelijke klant altijd zeker van een optimale beveiliging van de woning of van het bedrijfspand. Na het installeren van het professionele Ajax alarmsysteem kun je eenvoudig en makkelijk gebruik gaan maken van de bijbehorende app. Deze app is in slechts een paar minuten te installeren op tal van devices, zoals tablets en smartphones. Hierdoor kun je waar dan ook ter wereld aflezen wat het draadloze alarmsysteem zoal in de ruimte detecteert. Je kan er zelfs voor kiezen om de meldkamer te verbinden met bijvoorbeeld collega’s, vrienden, ouders of kinderen, zodat iedereen op de hoogte is van de staat van het pand. Op deze manier kunnen ze altijd op de hoogte worden gesteld via een push-bericht, via een sms bericht of via een gesprek per telefoon. En dat is natuurlijk wel zo veilig!

 

Ieder systeem uit de collectie is voorzien van de innovatieve Jeweler-technologie

 

Ieder systeem uit de collectie is voorzien van de innovatieve Jeweler-technologie. Deze technologie is simpelweg het bereik tussen de concentrator en de detectoren. Dit bereik bedraagt maar liefst maximaal 2000 meter als het systeem op wordt gehangen in een open ruimte. Het systeem zorgt ervoor dat het draadloze signaal wordt gecodeerd. Wordt het signaal echter geschonden, dan wordt ook automatisch de frequentie gewijzigd en je ontvangt hier een melding van. Zelfs in het geval dat het signaal volledig dreigt te verdwijnen, ontvang je standaard een waarschuwing door het zelf ontwikkelde algoritme “Deliver Anyway”.

 

Je bent altijd zeker van een stijlvol design dat gezien mag worden in de ruimte

 

Een Ajax alarmsysteem van dit merk is van alle gemakken voorzien om iedere denkbare ruimte goed te kunnen beveiligen. Zo bestaat de bewegingsdetector ook uit een erg gevoelige sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat zelfs de kleinste bewegingen snel en goed kunnen worden gedetecteerd. Dit maakt het model ook erg gebruiksvriendelijk voor bijvoorbeeld huisdieren en kinderen. Ook wordt het alarm direct geactiveerd zodra er een te hoge CO concentratie in de lucht, hitte of rook wordt gedetecteerd in de ruimte. Ook kunnen overstromingen en lekken door het alarmsysteem van Ajax worden gedetecteerd. Kortom; een erg betrouwbare tool waar je onwijs veel plezier aan beleeft en die wonen of werken in de ruimte vele malen veiliger maakt.

https://draadloos-alarmsysteem.com/waarom-een-ajax-alarmsysteem/