NoardWester
Image default
Dienstverlening

Apparatuur voor droogijsstralen vindt u hier

Waarschijnlijk bent u bekend met zandstralen en hogendrukreiniging. Dit zijn efficiënte manieren van reinigen. Tegenwoordig bieden de specialisten van Hopmans Verhuur echter een andere reinigingsmethode aan, namelijk droogijsstralen. Deze methode is relatief nieuw en is ook zeer populair. Droogijsstralen is namelijk een milieuvriendelijke manier van reinigen. Droogijs bestaat namelijk uit sterk geconcentreerde CO2. Daarnaast is het breed inzetbaar; de mogelijkheden zijn veel uitgebreider in vergelijking met andere reinigingstechnieken. Wilt u meer weten over deze milieuvriendelijke reinigingsmethode? Lees dan snel verder!

Wat houdt droogijsstralen eigenlijk in?

Het grootste effect van deze reinigingsmethode is te danken aan de verdamping van CO2. Doordat dit erg snel gebeurt, wordt de naam ‘thermische schok’ gebruikt voor dit proces. De thermische schokt zorgt ervoor dat vuil uit de grond wordt getrokken zonder dat het oppervlak beschadigd wordt. Dit proces verloopt een stuk sneller dan bij andere reinigingsmethoden. De naam droogijsstralen zegt het eigenlijk al; het volledige proces is ‘droog’. Hierdoor leent deze reinigingsmethode zicht ook uitstekend voor elektrische componenten. Bij deze specialisten kunt u echter niet alleen terecht voor apparatuur voor droogijsstralen, zij bieden ook machines en apparatuur aan die gebruikt worden bij andere milieuvriendelijke reinigingsmethoden. De apparatuur wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de reiniging van vloeren of de glastuinbouw.

Neem contact op met de specialisten

Zo ziet u, als u op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande apparatuur voor droogijsstralen of andere milieuvriendelijke reinigingsmethoden, dan zit u goed bij deze specialisten. Ontdek zelf alle voordelen van deze manier van reinigen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met de behulpzame medewerkers. Zij voorzien u ook graag van gedegen advies, zodat u altijd de juiste apparatuur in huis haalt. Wilt u een bepaalde machine reserveren? Ook dan neemt u telefonisch contact op met deze specialisten. De contactgegevens vindt u op de website.

https://hopmansverhuur.nl/