NoardWester
Image default
Dienstverlening

De lekkerste biefstuk bestelt u online

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel de lekkerste biefstuk bij de online slager Beef&Steak.  Zij hebben voor u het stuk vlees, waar u van gaat watertanden. Een van de meest bekende steaks die te verkrijgen is, is natuurlijk de biefstuk. Biefstuk is er in vele soorten, maten en smaken waardoor er voor eenieder de juiste variant is. De malsheid van de biefstuk hangt af van een aantal factoren zoals het ras, de leeftijd en het geslacht van het dier. Maar ook de behandeling, de rijping en het koelproces spelen een rol in de uiteindelijke kwaliteit van de biefstuk. Daarnaast kunt u de biefstuk garen naar uw voorkeur: rare, medium of well done.

Een bavette steak voor op de barbecue

Een bavette, in Nederland ook wel bekend als vanglap of vinkelap, is een mager stuk rundvlees uit de flank van het rund. Deze bavette is heerlijk mals en wordt vaak gezien als delicatesse voor op de barbecue, bijvoorbeeld in Frankrijk. Bij runderen die hier speciaal voor gefokt zijn, is deze delicatesse zelfs zo mals dat deze soms rauw gegeten wordt. Echter komt dit stuk vlees pas echt tot zijn recht op de barbecue. Er zijn diverse soorten bavette steaks, die ook allemaal geschikt zijn voor op de barbecue:

  • Dubbeldoel
  • Ierse
  • Black Agnus
  • Bommelse Blonde
  • USA grain-fed flank steak

Bestel een heerlijke steak makkelijk online bij deze specialist

Bestel een van de vele soorten heerlijke steaks makkelijk online bij deze online slager! Trakteer uw vrienden op iets anders dan een hamburger of worstje voor op de barbecue, en kies voor een van de heerlijke bavette soorten. Of kies voor een groot familiediner voor de echte klassieker: een lekkere biefstuk! Het team van deze online slager bestaat uit alleen maar specialisten en vleesliefhebber, zodat zij u van alle juiste kennis en de mooiste producten kunnen voorzien. Neem vandaag nog contact op voor informatie of bestel jouw heerlijke steak makkelijk online.