NoardWester
Image default
Dienstverlening

Een letselschade advocaat in Amsterdam die eerlijke feedback geeft

De letselschade advocaat van Trial Legal in Amsterdam helpt u om inzicht te krijgen in het feit of u ja zegt tegen een eerlijke schikking. Veel advocatenbureaus, waaronder Trias Legal, zullen een gratis consult aanbieden dat u een beter idee zal geven van hoeveel compensatie u kunt verwachten en hoe u moet reageren op de voorwaarden die in een bepaalde schikking worden gesteld. Een letselschade advocaat van Trias Legal kan u waardevol advies geven over hoe u verder moet met uw claim om te voorkomen dat u het geld misloopt dat u verdient na een ernstig ongeval.

De verzekeringsmaatschappij die een zo laag mogelijk bod eist

In plaats van rekening te houden met de behoeften van het slachtoffer en zich te houden aan de letter van hun polissen, zullen veel verzekeringsmaatschappijen proberen de vergoeding die ze aan een slachtoffer van een ongeval betalen zo laag mogelijk te houden. Dit begint vaak kort na het ongeval. De verzekeringsmaatschappij kan binnen enkele dagen na het ongeval contact met u opnemen om een ​​schikkingsvoorstel te doen. Dit aanbod kan het minimum weerspiegelen waarvan de verzekeringsmaatschappij denkt dat het weg kan komen door u te betalen. De meeste mensen hebben geen idee of de vergoeding die de verzekeringsmaatschappij voorstelt werkelijk een eerlijk is. Een letselschade advocaat van Trias Legal in Amsterdam helpt u niet alleen met het begrijpen van de haalbare schadevergoeding, maar ook om dit bedrag werkelijk te ontvangen.

Ontvang de claim die u verdient

Wat nog belangrijker is, is dat het aanvaarden van het oorspronkelijke bod u er meestal van weerhoudt om op een later tijdstip aanvullende compensatie te zoeken, zelfs als uw werkelijke uitgaven uiteindelijk veel hoger zijn dan het bedrag van de oorspronkelijke schikking. Wees niet bang om contact op te nemen met een letselschade advocaat in Amsterdam voordat u een schikkingsaanbod van de verzekeringsmaatschappij of de aansprakelijke partij bij uw ongeval accepteert.