NoardWester
Image default
Dienstverlening

Kies uit een ruim assortiment aan glas bij deze glasleverancier

Bent u op zoek naar een professionele glasleverancier? Bekijk dan eens het aanbod van Pro Glas in Weert. Deze specialist heeft een ruim assortiment en verkoopt diverse soorten glas. Denk daarbij aan zonwerend glas, figuurglas, enkel glas en isolatieglas. Al sinds 1988 zijn zij werkzaam in deze branche en zijn uitgegroeid tot een bekend merk. Door hun jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers helpen ze u met het uitzoeken van het geschikte glas voor uw project. Zowel voor particulieren als voor aannemers, schildersbedrijven en woningstichtingen voeren ze werkzaamheden uit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Van advies tot montage: alles wordt voor u geregeld

In de showroom van Pro Glas in Weert kunt u alle soorten glas bewonderen. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe het glas eruitziet en wat u kunt verwachten. Daarnaast vertellen de medewerkers van deze glasleverancier u graag meer over hun producten en geven ze advies. Heeft u het juiste glas gevonden en wilt u dit door iemand laten monteren? Geen probleem! Bij Pro Glas hebben ze een mobiele kraan die moeiteloos alle soorten glas monteert, op welke plek dan ook. De kraan heeft een compacte afmeting, een hijshoogte tot acht meter, kan eenvoudig verplaatst worden vanwege rupsbanden en plaatst glasplaten tot wel 700 kilogram. Voor een aantrekkelijke prijs kunt u deze mobiele kraan huren en wordt het glas snel en vakkundig gezet. Naast dat ze nieuw glas plaatsten, kunt u bij deze specialist ook terecht voor het vervangen of repareren van glas. Is uw ruit kapotgegaan of wilt u bijvoorbeeld switchen van enkelglas naar isolatieglas? Ook dan wordt deze klus snel geklaard en kunt u rekenen op vakwerk.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u nieuw glas laten plaatsen in bijvoorbeeld de ruiten van uw woning? Schakel dan Pro Glas in. Deze glasleverancier levert de beste kwaliteit glas tegen een voordelige prijs. Naast diverse soorten glas voor bijvoorbeeld uw ruiten koopt u bij hen ook figuurglas, glas in lood, spiegels, hardglazen deuren en ventilatieroosters. Bekijk dus direct hun uitgebreide aanbod op de website of neem contact met hen op.

https://www.proglasweert.nl