NoardWester
Image default
Entertainment

Welk formaat tent heb ik nodig

Van plan om een feesttent huren, dan is het altijd lastig om in te schatten hoe groot deze moet zijn. Als eerste moet er rekening mee gehouden worden hoeveel mensen worden uitgenodigd. Daarnaast is het belangrijk om te kijken welke activiteiten er in de tent moeten plaatsvinden. Gaat er gedanst worden, of wordt er een compleet diner gegeven. Allemaal punten die meetellen in de grootte van de tent. Gelukkig hebben de medewerkers ban Tend Tentverhuur hier vele jaren ervaring mee en kunnen hierbij goed helpen. Zij weten exact welk model en welke tent ingezet kan worden voor een feest of evenement. 

 

Enorme keuze

Bij Tend Tentverhuur zijn altijd veel tenten op voorraad. In het enorme assortiment zijn altijd 5000m2 aan tenten direct beschikbaar. Fijn wanneer er op het laatste moment de weersverwachtingen anders aangeven dat het eerder beloofde zonnetje. Een tent zorgt ervoor dat een feestje niet in het water gaat vallen. Een feesttent huren kan al binnen 24 uur geregeld zijn. 

Het huren van een mooie en stevige tent kan al binnen een paar stappen geregeld. Ja kan ervoor kiezen om, online, een geschikt model uit te kiezen. Maar het is ook mogelijk om smaken met Tend Tentverhuur een passend model uit te zoeken. Doordat dit bedrijf in de loop van de jaren met veel andere bedrijven partnerschappen hebben gesloten kunnen zij helpen met het regelen van een volledig feest.