NoardWester
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een bh met vulling

De voordelen van een bh met vulling

 

Bh’s zijn er in tal van verschillende soorten. Waar de één liever kiest voor een bh zonder vulling, vindt de ander een bh met vulling stukken fijner. Het is volledig afhankelijk van je persoonlijke smaak waar je voor kiest. Ook heeft het dragen van bepaalde bh’s een aantal praktische voordelen, zoals bijvoorbeeld een voedings bh of zwangerschaps bh. Er is dus geen goed of fout. Toch zijn er wel degelijk voordelen te bedenken wanneer we gaan kijken naar een bh met vulling. Om je een idee te geven welke voordelen het allemaal biedt, hebben we er een paar voor je verzameld en uitgewerkt. Uiteraard is het volledig aan jezelf om te bepalen of het ook echt iets voor je is.

 

Geen last van naden

 

De voornaamste reden waarom veel vrouwen kiezen voor zowel een bh als bikini met vulling, is omdat de naden dan zijn bedekt. Doordat er aan de binnenkant van de cup een vulling zit, zullen de naden volledig zijn afgedekt. Dit heeft als grote voordeel, dat het vooral bij warm weer niet kan gaat schuren en dus kan zorgen voor een geïrriteerde huid. Wel is het belangrijk rekening te houden met het feit dat een bikini met vulling natuurlijk vele malen langzamer droog is. Dus wil je vlak voor vertrek nog even een duik nemen, dan kan het zijn dat je nog even moet wachten voordat je daadwerkelijk kunt gaan.

 

De vorm blijft mooier

 

Wanneer je kiest voor een voorgevormde cup of een bh met vulling, dan zal je merken dat de cup een stuk mooier blijft. Vooral wanneer je in je sport bh hardlopen gaat en het is warm, dan zal je shirt op ten duur tegen je lichaam aan gaan plakken. Draag je dan een bh die is voorzien van vulling, dan zullen de beide cups voor in eigen vorm blijven. Zo voorkom je dat je eventueel je vrouwelijke vormen te veel naar voren laat komen, terwijl je dit eigenlijk helemaal niet wilt.

 

Is een bh met vulling te vergelijken met push up?

 

Een bh met vulling en een push up bh zijn wel degelijk twee verschillende soorten bh’s. Een vulling zorgt er namelijk niet voor dat je borsten worden gelift, waar een push up bh dit natuurlijk wel doet. Uiteraard zal de vulling er wel voor zorgen dat je bh iets meer gevuld lijkt, maar dit staat niet in verhouding tot het effect wat een push up bh daarentegen heeft.