NoardWester
Image default
Financieel

Hoe krijg je de salarisadministratie op orde?

De salarisadministratie is geen eenvoudige klus. Vroeger werd alles handmatig geregeld, waarbij er regelmatig fouten ontstonden. Eén onleesbaar cijfertje kon leiden tot een enorme fout in de salarisadministratie en een onverwerkte verlofaanvraag kon onoverzienbare gevolgen hebben. Gelukkig heeft de digitalisering plaatsgevonden, waardoor de administrateurs veel nauwkeuriger te werk konden gaan. Desondanks vinden er nog maar al te vaak problemen plaats binnen de salarisadministratie, dat met name een hele opgave is voor startende ondernemers. Wil jij je dus graag focussen op dat wat je het allerliefste doet, namelijk ondernemen? Besteed dan de salarisadministratie uit aan CBBS en breek je hoofd niet langer over ingewikkelde vraagstukken, waarvoor jij niet over de juiste kennis beschikt.

CBBS is een hr adviesbureau en Salarisservice, waar je terecht kan voor al jouw vragen over de salarisadministratie, de personeelsadministratie en professionele adviezen over HR. Wij nemen graag de personeelsadministratie en salarisadministratie van jou over om het te optimaliseren en fouten te voorkomen. De personeelsadministratie vormt namelijk de basis voor de salarisverwerking. Verlofaanvragen en ziekmeldingen vallen bijvoorbeeld onder de personeelsadministratie, die van groot belang zijn voor optimale verwerking van de salarissen. Het is dus cruciaal om deze gegevens correct te verwerken, want boze medewerkers is het laatste dat je wil bereiken. Zou je toch graag het heft in eigen handen willen houden, maar kun je wel wat advies gebruiken? Laat dan één van onze consultants je helpen en verzeker je van correcte salarisverwerking.

Ben jij ondernemer geworden voor het ondernemen, maar ondervind je grote problemen bij het verwerken van personeelsgegevens en salarissen? Neem dan snel contact op met CBBS, zodat we samen op zoek kunnen naar de beste oplossing voor jouw ingewikkelde vraagstukken. Ben jij met een consultant al geholpen of kun jij beter de salarisadministratie helemaal aan ons uitbesteden? Wij denken met je mee en helpen je graag uit de brand.

https://www.cbbs.nl/