NoardWester
Image default
Banen en opleidingen

Operatieassistent (fulltime)

Kom je van ver? Geen probleem! Wij bemiddelen naar woonruimte (ingerichte studio’s) in de nabije omgeving van locatie AMC en het centrum van Amsterdam.

Wat ga je doen

Als operatieassistent van het AMC werk je nauw samen in een multidisciplinair team om ervoor te zorgen dat onze patiënten veilig geopereerd worden. We voeren operaties uit onder normale omstandigheden, maar vooral voor zeldzame en complexere behandelingen, meestal multidisciplinaire methoden. Er zijn veel wetenschappelijke onderzoeken voltooid en nieuwe medische technologieën worden toegepast en ontwikkeld. Het klinisch chirurgisch centrum is onderverdeeld in drie kennisgroepen op één locatie, dit zijn de disciplines van chirurgische assistenten:

A – Cardiochirurgie, Orthopedie en Traumatologie

B – Neurochirurgie, Kinderchirurgie, Algemene Chirurgie en Vaatchirurgie

C – Gynaecologie, Urologie, KNO, MKA, Oogheelkunde en Plastische Chirurgie

We zijn op zoek naar operations assistants die ons team willen versterken. De kennisgroep kenmerkt zich door een groot aantal spoedpatiënten en de locatie AMC is een traumacentrum niveau 1. Overdag werk je meestal in je eigen kennisgroep, maar bij service werkt de kennisgroep volop. Dit maakt het werk bij UMC Amsterdam (gevestigd op de locatie van AMC) erg afwisselend en uitdagend! In ons pas gerenoveerde operatiecentrum kunt u zich echt focussen op kerntaken. Je wordt ondersteund door behulpzame collega’s op het gebied van schoonmaak, logistiek, medisch beheer en technische dienstverlening.

We werken elke dag in de 9-uursploeg; overdag van 7.30 uur tot 17.00 uur, in het midden van 9.00 uur tot 18.30 uur en ’s avonds van 13.30 uur tot 23.00 uur. Van 22.30 uur tot 20.00 uur.

Dit is ongetwijfeld een belangrijke volgende stap in uw carrière, en u zult nooit stoppen met leren bij ons: om uw huidige kennis up-to-date te houden, bieden we interessante en praktische bijscholingsprogramma’s, waaronder e-learning, klinische cursussen en Verdere opleidingsmogelijkheden in de geneeskunde zijn experts, chirurgische assistenten en bedrijven.Als je een sterke interesse hebt in een bepaald beroep, kun je een expert / specialiteit worden, en als je managementambities hebt, kun je dienen als senior operations assistant. Ook kun je met ons samenwerken om andere talenten op te leiden.Sommige collega’s geven bijvoorbeeld CRM-trainingen, testen collega’s op gereserveerde maatregelen, zitten in het compliance receptieteam, worden een ervaren coach, worden onderdeel van het auditteam of worden BLS. docent. Kortom, u kunt bij ons verder ontwikkelen.

Deze vacature kan zowel parttime als fulltime (27-36 uur per week) worden vervuld.

Wat we van je verwachten

Wij zijn op zoek naar een aantal enthousiaste collega’s met een NVZ Operations Assistant Diploma, zowel ervaren als ervaren. Als je accuraat, stressbestendig en flexibel bent en graag in teamverband werkt, dan is het plaatje compleet.

Waar ga je werken

Voor de disciplines chirurgische assistenten is het chirurgiecentrum opgedeeld in drie kennisgroepen op twee locaties, namelijk de klinische operatiekamer en het dagcentrum met in totaal 25 operatiekamers. Onder hen zijn 18 operatiekamers uitgerust met interne operatiekamers, 2 operatiekamers zijn uitgerust met hybride operatiekamers en 5 operatiekamers zijn ingericht voor dagcentrumpatiënten.Jaarlijks worden 17.000 operaties uitgevoerd. Met de nieuwste technologie kunnen complexe professionele operaties worden uitgevoerd op AMC-locaties. De renovatie van 20 klinische operatiekamers werd in 2015 afgerond. De afdeling operatiekamer, dagcentrum en operatiekamerbeheer telt circa 160 medewerkers. Ons team is samengesteld uit collega’s van alle leeftijden, gericht op 25-35 jaar, met verschillende werkervaring en achtergronden.

Wat we je bieden

Wij voorzien je van voldoende ontwikkelings-, verdiepings- en verbredingsmogelijkheden, aanvullende opleidingen en doorgroeimogelijkheden! Werken bij het UMC in Amsterdam betekent werken in een bevlogen professionele omgeving die ontwikkeling in alle aspecten bevordert.

Amsterdam UMC, locatie AMC kan bemiddelen in de woonruimte (studio) nabij AMC. De minimale huurperiode voor deze studio is 1 jaar (12 maanden). Op deze manier kunt u, ook als u van ver komt, rustig “landen” in Amsterdam.

Uitgaande van een 36-urensalaris ligt het totale salaris tussen € 2.769 en € 3.712 per maand (8 CAO UMC). Bedrijfsassistenten ontvangen maandelijks een wervings- en retentievergoeding van € 198,47 bruto (bij voltijdse aanstellingen). Tijdens de onboardingperiode geven we nieuwe collega’s een toelage voor het niet op tijd werken in ploegendienst, in totaal 250 euro per maand (voor fulltime aanstellingen). Dit betekent dat u maximaal € 2.800,84 netto * per maand kunt verdienen (op basis van 36 uur).

Salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%). Als je een uitgebreide opleiding volgt en in onregelmatige diensten gaat werken, ontvang je ook een onregelmatige toelage.

We zorgen eerst voor een afspraak van 12 maanden op de AMC-locatie, bij goed presteren kan het zijn dat je permanent wordt aangenomen.

Naast goed bereikbaar met het openbaar vervoer zijn er ook parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je met de fiets komen, dan kun je gebruik maken van het fietsplan.

Het pensioen wordt opgebouwd in ABP. Het UMC Amsterdam droeg een groot deel van de premie bij (70%).

Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren het hele jaar door diverse (sport) activiteiten en evenementen.

Samen met ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot trainingen in onze online leeromgeving GoodHabitz.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/ondersteuning.html