NoardWester
Image default
Geschenken

Trouwringen waar je verliefd op wordt!

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! Het is vast razend druk met de voorbereidingen. De datum prikken, de locatie bepalen, de uitnodigingen ontwerpen en versturen, de jurk en het pak uitzoeken en passen; er komt geen einde aan de to do lijst. Met één ding kunnen we jullie alvast helpen: het kiezen van unieke trouwringen.

Goudsmit maakt bijzondere ringen op maat

Alle trouwringen die je ziet op bijzonderetrouwringen .nl worden gemaakt door goudsmid Hildardjan Verweij. Hildardjan heeft diploma’s én veel ervaring. De site is bedoeld om je kennis te laten maken met zijn werk. Eén stijl heeft hij eigenlijk niet. Er is veel afwisseling. De grote gemene deler is dat iedere afzonderlijke ring bijzonder is. Standaard ringen zijn er immers al genoeg! Als jullie ringen gaan uitzoeken zijn dit tips die we kunnen geven:

· probeer vooraf duidelijk te krijgen wat de wensen zijn;

· maak afspraken over het budget;

· zet op een rijtje waar de voorkeur naar uitgaat qua materiaal, stijl en uitstraling.

Zijn jullie het eens geworden op deze punten? Dan is het nu tijd om de collectie te bekijken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus zorg ervoor dat jullie de rust hebben voor een goede oriëntatie. Is de ideale ring gevonden, slaap er dan nog eens een nachtje over en kijk of het morgen nog steeds goed voelt. Is duidelijk welke ringen het gaan worden, maak dan een afspraak met Bijzondere Trouwringen.

Goud, zilver, platina?

Trouwringen van goud, dat klinkt voorspelbaar. Maar niks in minder waar. Een ring van geelgoud met een saffier, een ring in gematteerd warm geelgoud of een gouden ring met diamant: dit zijn zeker geen alledaagse keuzes. Goud roest niet, slijt nauwelijks en is oersterk. Mooie pluspunten toch? Daarnaast wordt goud gewaardeerd om de aangename, warme gloed. Wil jij een gouden ring, maar wel een originele? Opties zijn dan:

· ringen met een zandstructuur;

· ringen in een fantasiestijl;

· aparte trouwringen met een opening.

We kunnen ons voorstellen dat het assortiment van Bijzondere Trouwringen overweldigend is. Neem gerust contact op voor advies en uitleg! Je kunt bellen met 0592 – 388506, 033 – 4720029 of 020 – 2614763.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/