NoardWester
Image default
Hobby en vrije tijd

Unieke trouwlocatie Veluwe

Unieke trouwlocatie Veluwe voor je mooiste dag.

Ben je op zoek naar een bijzondere plek om je bruiloft te vieren? Dan is het een goed idee om deze heugelijke dag door te brengen op een boerderij in het grootste natuurgebied van Nederland, namelijk de Veluwe. Hier ervaar je de rust en ruimte die bijdragen tot een ontspannen huwelijksdag.

Een bruiloft naar wens op de unieke trouwlocatie Veluwe.

Er zijn maar weinig dagen waarop je alles zo tot in de puntjes verzorgd wilt hebben als op je trouwdag. Hoe heerlijk is het dan als het allemaal vlekkeloos verloopt. Voor deze trouwlocatie op de veluwe bestaan oneindig veel mogelijkheden om deze dag te vieren zoals je dat het liefst wilt. Het is mogelijk om de catering te laten verzorgen, maar als je het liever zelf wilt regelen, dan kan dat ook. Misschien heb je nog andere ideeën. Het is immers jullie dag! En om de prijs hoef je het ook al niet te laten.

Bovendien bestaat de mogelijkheid om een overnachting bij te boeken, dan hoef je laat op de avond niet ergens anders heen. Dat maakt je trouwfeest wel zo relaxed. En na zo’n enerverende dag is het heerlijk wakker worden in een bosrijke omgeving.

Samen met al je gasten wordt je huwelijksdag op deze accommodatie er één om nooit meer te vergeten!