NoardWester
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontvang een gedegen advies over de stichtingskosten voor uw project

Bent u een project gestart en wilt u samen met een professional de stichtingskosten in kaart brengen? Dit is altijd aan te raden, zodat u bij aanvang van het project een goed beeld heeft van de kosten die gemaakt zullen worden. Of u nu een grootschalig, kleinschalig, nieuwbouw- of renovatieproject start, een goede voorbereiding is altijd onmisbaar. Laat u daarom adviseren door een deskundige partij met een ruime ervaring in de bouw en vastgoed, zoals DDC Consulting. Met meer dan 25 jaar ervaring is dit adviesbureau dé aangewezen partner. Zij zorgen ervoor dat uw project een succes wordt en maken bouwen en beheren weer leuk.

Van stichtingskosten tot de exploitatiekosten voor uw vastgoed

Of u nu een advies wilt ontvangen over de stichtingskosten of de exploitatiekosten voor uw vastgoed, of allebei, bij DDC Consulting zit u hiervoor goed. Deze expert is gespecialiseerd in bouwkostenmanagement. Wat is er nodig om een project te kunnen financieren? Maar ook, wat zijn de vaste lasten na afronding van een project? Het (her)bouwen van een pand is natuurlijk één gedeelte, maar hierna komen ook de exploitatiekosten van het vastgoed aan bod. Laat daarom uw exploitatiekosten managen door een professional en houd de kosten overzichtelijk.

Een persoonlijk advies is goud waard

Als het gaat om het laag houden van de stichtingskosten en de exploitatiekosten voor vastgoed, kan een persoonlijk advies hierbij niet ontbreken. Omdat ieder project anders is en een ander advies ontvangt, ondersteunen de professionals van DDC Consulting u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Zij beschikken over hoogopgeleide medewerkers die veel ervaring hebben met bouwkostenmanagement. Zij bieden u gegarandeerd maximaal rendement doordat ze werken volgens een kwaliteitssysteem dat tot uitdrukking komt in de NEN ISO 9001:2015 certificering. Laat u verder informeren over de mogelijkheden door contact op te nemen met een van de deskundige medewerkers.