NoardWester
Image default
Horeca

Lekker Smullen met catering Roden

Bij catering Roden bestel je de heerlijkste buffetten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende buffet pakketten. De pakketten zijn samengesteld met verschillende vleessoorten en salades en zijn ook afgesteld op een hoeveelheid personen. Een buffet bestellen bij catering Roden is ontzettend gemakkelijk: wij leveren gratis in heel Nederland, zetten het voor je op én halen ook weer de vuile vaat bij je op.

Een Italiaans buffet

Ben je op zoek naar een goed catering? Kies dan voor een Italiaans buffet van catering Roden. De Italiaanse keuken staat bekend om zijn passie voor pasta. Dit buffet is samengesteld uit een selectie overheerlijke gerechten. Zo bestaat het Italiaans buffet van catering Roden uit lasagne, pasta carbonara. Macaroni, pikante gehaktballetjes in tomatensaus en kleine pizza’s. Daarnaast kun je ook genieten van een carpacciosalade met rucola, pesto en pijnboompitjes, een heerlijke caprese salade met mozzarella, tomaat en basilicum, een kaasplateau, rauwe ham met meloen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter en tapenade. Wilt u schuiven in de buffetten? Dat kan bij de catering Roden.  Zet uw wensen in het contactformulier en wij passen het voor u aan!

De voordelen van inhuren van catering Roden

Wij leveren het buffet compleet bij u af inclusief stenen borden, rvs bestek, broodmand, broodplank en servetten. Nadat het buffet is klaargezet zullen we het buffet helemaal met u doorlopen en de gerechten toelichten. Om de verzorging nog completer te maken doen wij de afwas voor u! Ook is het mogelijk om uw buffet te laten begeleiden door een van onze koks. Zo heeft u met catering Roden een heerlijk buffet voor weinig geld en veel gemak. Ook kunnen wij van catering Roden het buffet bezorgen. Bezorging is vanaf 20 personen gratis. Als u voor minder dan 20 personen wilt bestellen, neem dan ook altijd even contact op. Wij kijken of er ruimte is in de planning en zullen mogelijk een kleine vergoeding in rekening brengen voor het bezorgen.