NoardWester
Image default
Groothandel

Koop uw kazen in bij dé groothandel in kaas van Nederland

Bent u kaashandelaar en wilt u uw kaas inkopen bij dé groothandel van Nederland? Dan moet u bij Intercheese Holland zijn. Deze kaasgroothandel beschikt over een ruim assortiment met kazen van uistekende kwaliteit. U heeft de keuze uit diverse Nederlandse kazen met verschillende rijpingen en allerlei toevoegingen. Deze kunt u in stukken of in zijn geheel kopen. Ook voor buitenlandse kaas kunt u bij deze groothandel in Nederland terecht. Net als de binnenlandse kazen bestelt u deze eenvoudig online, waarna u ze als kaashandelaar door kunt verkopen aan uw klanten.

Biedt uw klanten een ruim assortiment aan door verschillende soorten te bestellen

Als kaashandelaar wilt u uw klanten natuurlijk een ruime keuze bieden. Koop daarom verschillende soorten kaas in bij dé groothandel van Nederland. Intercheese Holland verkoopt diverse kazen van gerenommeerde merken als:

  • Betuwsche Blancke
  • Ouwe Amelander
  • Veendaler kaas

Hierbij heeft u de keuze uit veel verschillende kaassoorten. Zo kunt u naast de typisch Nederlandse kazen ook pikante blauwader kaas en verse geitenkaas kopen. Daarnaast omvat het assortiment ook diverse soorten korstkaas en smeltkaas. Deze groothandel in Nederland biedt dus genoeg kaas om uw klanten een zeer ruim assortiment aan te bieden.

Biedt uw klanten een extra specialiteit en laat een huiskaas maken

Bestel de kazen die u als kaashandelaar wilt doorverkopen eenvoudig online bij Intercheese Holland. Hier koopt u de kaas altijd tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u meer informatie over de kazen? Dan neemt u het best contact op met de experts van dit bedrijf. Ze voorzien u graag van advies om ervoor te zorgen dat u enkel het beste van het beste aan uw klanten biedt. Daarnaast bieden ze zelfs de mogelijkheid om een eigen kaas met naam, kleur en etiket naar keuze te laten samenstellen. Dan kunt u uw klanten iets extra’s speciaals aanbieden door een huiskaas in uw assortiment op te nemen.