NoardWester
Image default
Mobiliteit

Elektrisch rijden? Mango Mobility kan u adviseren!

U wilt een elektrische scooter kopen, maar zou graag eerst uitgebreidere info ontvangen? En het is lastig voor u om naar de winkel te komen? Het Mango Mobility team biedt u de mogelijkheid tot een vrijblijvende en kosteloze thuisdemonstratie. Om hier een afspraak voor te maken kunt het online contactformulier invullen. Dit is slechts één voorbeeld van de uitstekende service die Mango biedt. Een goed dekkende verzekering is een tweede voorbeeld. Op het gebied van verzekeringen werkt Mango samen met ENRA, een zeer betrouwbare partner. Globaal gesproken zijn dit de mogelijkheden:

– Een WA verzekering;

– Een WA + casco verzekering;

– Een nationale elo-fietsverzekering.

Een WA verzekering geldt als basisverzekering die uw wettelijke aansprakelijkheid dekt. Stel u veroorzaakt met uw scootmobiel schade aan een ander voertuig, dan zijn die kosten gedekt. WA + casco is een stuk uitgebreider. In dit geval is namelijk ook schade aan uw eigen voertuig verzekerd. De elo-fietsverzekering is er voor mensen met een elektrische fiets. De verzekering geldt wereldwijd. Hierbij kunt u nog kiezen tussen een diefstalverzekering en een diefstal plus beschadiging verzekering. U betaalt slechts één keer premie en u heeft de keuze uit een looptijd van twee, drie of vier jaar.

Elektrische scooter

Misschien bent u zich er niet van bewust, maar u heeft ‘m vast al een keer voorbij zien rijden, de elektrische Vespa. Dit is een hit op dit moment, zowel bij jong als bij oud. Het design spreekt tot de verbeelding. Het rijcomfort is uitmuntend. De accu van een elektrische Vespa is snel opgeladen, dit duurt slechts een paar uur. Overigens is de accu afneembaar, dat maakt het opladen erg makkelijk. Met een volle accu kunt u zeker 130 km rijden. Een belangrijke reden voor de populariteit van deze scooter is de milieuvriendelijkheid. Geen lawaai, geen CO2-uitstoot. Wél meewerken aan een schoner milieu en een prettiger leefklimaat! Dat willen we het liefst toch allemaal? De e-motor van de Vespa is krachtig en zorgt voor veel power.

https://www.mangomobility.nl