NoardWester
Image default
Webdesign

Zorg voor de juiste digital signage

Hoewel de term digital signage wellicht niet meteen bij iedereen een belletje doet rinkelen komt het in de praktijk vaker voor dan je denkt. Digital signage staat voor het gebruik van beeldschermcommunicatie. Om ervoor te zorgen dat de schermen laten zien wat jij wilt kies je het beste voor mastering digital signage door een professioneel bedrijf.

Schermen gebruiken in de etalage

Als ondernemer in bijvoorbeeld de detailhandel kun je al gebruik maken van beeldschermcommunicatie door het plaatsen van een beeldscherm in je etalage of in de winkel zelf. Als je er eentje in de etalage zet en daarop informatie laat zien over bepaalde artikelen zal dit het publiek aanspreken en ze mogelijk naar binnen lokken. In de winkel zelf kun je ook gebruik maken van schermen waarop de klanten producten en de bijbehorende informatie kunnen bekijken of zelfs kunnen bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten die op maat gemaakt worden zoals bijvoorbeeld in de bouwmarkt.

Schermen gebruiken in wachtruimtes

Je ziet ook voorbeelden van digital signage terug in wachtkamers. Deze manier wordt ook wel wachtverzachting genoemd. Op een scherm in deze ruimtes kun je degene die zit te wachten informatie laten zien over de instelling zelf die afgewisseld wordt met bijvoorbeeld weerberichten of nieuws. Zo duurt het wachten minder lang en blijft de persoon in de wachtkamer meteen ook van alles op de hoogte.

Diverse toepassingen mogelijk

De toepassingen van beeldschermcommunicatie zijn zeker divers te noemen. Je kunt deze terugvinden op de website van QYN en daarbij aangeven in welke toepassingen je interesse hebt. Als je dit doet krijg je voorbeelden van dergelijke toepassingen in de praktijk te zien. Digital signage kan toegepast worden in verschillende sectoren. Welke het beste bij jouw onderneming of instelling past kun je samen met QYN bekijken en zij werken deze dan voor je uit.