NoardWester
Image default
Toerisme

Bourgondische Bachelorparty in Breda

Je kunt je misschien de eerste date nog wel herinneren. Zenuwachtig verscheen je (iets te vroeg) op de afgesproken plek in je favoriete Beeren ondergoed. En toen je je partner zag, sloeg je hart een slag over.

Sindsdien is de liefde alleen maar gegroeid. Binnenkort gaan jullie trouwen! Maar voordat je het ja-woord geeft, moet er gefeest worden. Tijd om nog één keertje de beest uit te hangen met een geweldig vrijgezellenfeest. Samen met je beste vrienden of vriendinnen lekker de stad in om leuke dingen te doen. Breda is daarvoor de perfecte stad. In deze bourgondische stad weten ze wat genieten is en kun je het tijdens je vrijgezellenfeest zo wild maken als je zelf wil.

Breda: Vrijgezellenfeest voor hem en haar

Stel zelf je eigen programma samen voor jouw perfecte vrijgezellenfeest. Je kunt het daarbij zo wild maken als je zelf wil. Boek een buggytour voor een shot adrenaline, dans op een stoere eikenhouten tafel of maak het nog wilder.

Of kies, als je meer van andere shotjes houdt, voor een cocktailworkshop of een lekkere borrel. Breda telt honderden kroegen en barretjes en heeft voor elk wat wils.

Wil je jouw vrijgezellenfeest een duidelijk “huwelijks thema” meegeven? Trek dan voor de lol een (oude) witte bruidsjurk aan en ga lekker paintballen. Wil je toch een beetje aan je partner denken? Bereid je voor op de huwelijksnacht met een paaldansworkshop. En heren, ook jullie kunnen iets doen waar ze blij van wordt: werk aan je sixpack met een worsteltraining.

Liever een wat rustiger vrijgezellenfeest? Kies dan voor een van de creatieve of muzikale activiteiten en vul het aan met een paar heerlijke culinaire verrassingen.

Jouw vrijgezellenfeest; jouw programma

In Breda kun je hoe dan ook altijd terecht voor een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten. Stel je eigen programma samen door activiteiten te combineren. Daarbij pak je, net zo feestelijk, nog een leuke korting mee ook nog! Kijk vandaag nog naar de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest in Breda.

http://www.beleefbreda.nl/vrijgezellenfeest-breda.html