NoardWester
Image default
Woningen

Kom genieten bij deze brasserie in Groningen

Wilt u lunchen of dineren met uw partner, vrienden of familieleden? Of gewoon ergens een lekkere kop koffie of thee drinken? Dan bent u bij brasserie De Leyhoeve in Groningen aan het juiste adres. Deze brasserie is namelijk zeven dagen in de week geopend en u kunt er terecht voor lunch, diner en gewoon koffie en thee met iets lekkers. Of u nu alleen, met twee of met een grote groep komt, u bent van harte welkom. Reserveer eenvoudig online of telefonisch en kom snel genieten!

Wat staat er op het menu?

Bij deze brasserie in Groningen heeft u volop keus uit gerechten. Bij de lunch kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse belegde broodjes, tosti’s, maaltijdsalades en verse soep. De dinerkaart bevat verschillende vlees- en visgerechten en voor de liefhebbers staan er zelfs speciale seizoensgebonden gerechten op de kaart. Natuurlijk kunt u ook een lekker voorgerecht en verrukkelijk nagerecht bestellen. Voor iedereen, van jong tot oud, wordt hier een heerlijke maaltijd opgediend.

Dit is ook een verzorgingshuis in Groningen

De Leyhoeve is een brasserie, maar ook een verzorgingshuis in Groningen. Hier kunnen stellen samen blijven wonen, ongeacht de zorg die hiervoor nodig is. Heeft een van de twee dementie of veel lichamelijke verzorging nodig? Dat is geen enkel probleem. Het appartement of de zorgsuite van de bewoners wordt namelijk geheel aangepast aan hun behoeften en het vriendelijke personeel staat altijd voor hen klaar. Hierdoor genieten de bewoners zorgeloos samen van hun oude dag.

Volg een rondleiding

Wilt u meer weten over dit verzorgingshuis in Groningen? Bijvoorbeeld omdat u er misschien zelf met uw partner wilt wonen of omdat u opzoek bent naar een woning voor uw hulpbehoevende ouders? Neem dan gerust contact op met dit verzorgingshuis en vraag om meer informatie of stel uw vragen. Zelfs een rondleiding volgen behoort tot de mogelijkheden. Dan ziet u met eigen ogen wat voor luxe dit verzorgingshuis in Groningen allemaal te bieden heeft.