NoardWester
Image default
Management

Gaat u ook met Master Data Management aan de slag?

Het is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk om niets met data management te doen binnen een organisatie. Veel ondernemers zweren bij de leus ‘meten is weten’ en hierdoor is het verzamelen en analyseren van data steeds onmisbaarder geworden in onze samenleving. Door goed te analyseren wat er zoal binnen als buiten uw organisatie gebeurt, kunt u beter inspelen op de klant en op mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Door met Master Data Management aan de slag te gaan, stelt u één enkele betrouwbare masterview samen met daarin alle bedrijfskritische data van uw bedrijf. Denk hierbij niet alleen aan de gegevens van uw klanten, maar bijvoorbeeld ook aan gegevens van uw leveranciers, partners, producten, materialen of accounts.

De drie grootste voordelen van Master Data Management

U zult profiteren van vele voordelen wanneer u met Master Data Management aan de slag gaat. Om het overzicht duidelijk te houden, worden hieronder de drie grootste voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Ontvang een betrouwbaar klantbeeld: Door alle gegevens van uw klanten te combineren met ongestructureerde en externe data uit verschillende bronnen, ontvangt u een betrouwbaar klantbeeld. Deze nauwkeurige informatie gebruikt u om waardevolle klanten te behouden.
  • Verbeter uw innovatievermogen: Doordat u uw data op een verschillende manieren kunt bekijken, verbetert dit uw innovatievermogen. Het stimuleert om samen te werken, kritisch te denken, nieuwe inzichten op te doen en potentiële bedreigen te identificeren.
  • Bevorder uw vermogen om gegevens te begrijpen: Master Data Management levert u accurate, bijna realtime weergaven van allerlei gegevens in uw hele organisatie. Door regelmatig uw data te bekijken, vereenvoudigt dit uw vermogen om snel en gemakkelijk uw gegevens te begrijpen en eventuele trends te herkennen.

Vraag advies van een expert

Het is een hele stap om over te gaan op Master Data Management. Dit doet u niet zomaar. Schakel daarom een expert in die u kan begeleiden in dit proces. Het bedrijf Informa is Business Partner van IBM en heeft medewerkers in dienst die over specialistische kennis beschikken. U schakelt hen niet alleen in voor advisering, maar ook voor de implementatie van de systemen in uw bedrijf én voor opleiding. Zo kunt u na de implementatie uitstekend zelf ermee aan de slag.

https://www.informa.nl/