NoardWester
Image default
Zakelijk

Zo haalt u het meeste uit uw slagerij inrichting

Heeft u een eigen slagerij? Dan wilt u uw klanten voorzien van vers vlees en een goede service. Voor beide is het belangrijk om goed na te denken over de inrichting van uw slagerij. Met de juiste hulpmiddelen zorgt u ervoor dat uw vleeswaren lekker blijven en dat u uw klanten zo goed mogelijk kunt helpen. Alles wat u nodig heeft om het meeste te halen uit de inrichting van uw slagerij vindt u bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland.

Waar moet u allemaal op letten bij uw slagerij inrichting?

Er zijn verschillende hulpmiddelen die onmisbaar zijn in menig slagerij inrichting. Daarom kunt u bij de specialist terecht voor verschillende koelmeubels. Denk aan speciale dry age kasten. Dit is een bijzondere manier om vlees te laten rijpen en zo nog lekkerder te maken. Ook mogen goede en mooie koeltoonbanken niet missen in uw slagerij. Hierin stelt u de vleeswaren die u verkoopt tentoon en houdt u de producten tegelijkertijd vers. Ga bijvoorbeeld voor een koeltoonbank met plaatkoeling. Dit zorgt voor een minimale lichtcirculatie, waardoor uw vleeswaren lekker sappig blijven.

Welke koeltoonbank wilt u gaan kopen?

In het aanbod van het bedrijf Koeltechnisch Buro Midden Nederland zijn er verschillende koeltoonbanken te vinden. Dankzij een koeltoonbank blijven de producten die u aanbiedt in optimale staat. Bij de specialist kunt u onder andere de volgende uitvoeringen van de koeltoonbank kopen:

  • Koops Classic
  • Koops Straight
  • Koops Round

Waar moet u zijn voor het kopen van een koeltoonbank?

De koeltoonbanken zijn stuk voor stuk online verkrijgbaar, maar uiteraard kunt u ook altijd langsgaan bij de showroom. Die vindt u in Ingen. Op deze manier weet u van tevoren exact wat u kunt verwachten van de koeltoonbanken. Heeft u al bedacht hoe u uw slagerij gaat inrichten? De specialisten adviseren u hier graag over.